Gaudi-Nagy Tamás a trianoni terrordiktátumról, a 100 éve tartó hungarocídiumról és revízió jogi lehetőségeiről a d1 Tv "Ne legyen áldozat" c. műsorában (2020.06.11.)

A d1 Tv "Ne legyen áldozat" c. műsorában (2020.06.11.) dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a trianoni terrordiktátumról, a revízió elkerülhetetelenségéről, nemzetközi jogi lehetőségeiről, a Grespik-Gaudi-Nyers féle érvénytelenítési petíciókról, azok kormányzati fogadtatásáról, a Trianon elleni nemzeti konzultációról  és arról, hogy a zsidó "nemzeti otthon" 2000 év utáni, történelmi jogon alapuló helyreállításáról ugyanazok a hatalmak döntöttek San Remoban , mint amelyek alig másfél hónap később a magyar nemzeti otthon szétdarabolását jelentő, magyarok történelmi, nemzetiségi és önrendelkezési jogát semmibe vevő trianoni diktátumot aláírták, aláírattaták.

 

Francesco Nitti olasz miniszterelnök nyilatkozata 1924 szeptemberében a terrordiktátumról :

„Trianonban egy országot sem tettek tönkre gonoszabbul, mint Magyarországot. De ezt az országot lélekben erős emberek lakják, akik nem nyugszanak bele hazájuk rombolásába. 

Egyetlen néppel sem bántak el gonoszabbul, mint a magyar néppel, egyetlen országot sem kínoztak meg, marcangoltak szét és raboltak ki jobban. Magyarország népének felosztása a modern civilizáció egyik legszégyenteljesebb lapja."

Dr. Czettler Jenő nemzetgyűlési képviselő nyilatkozata az Országházban a trianoni diktátum aláírásának másnapján mondott:

„Ez a békeszerződés egy régi kultúrnép megfojtását célozza, Isten és az emberek előtt semmis és érvénytelen."

„Támasszuk fel magunkban a magyarság ősi hazaszeretetét, sziklakemény bátorságát, nagyszerű munkaerejét, amely tulajdonságaival legyőzte és túlélte egy évezred minden támadását és minden támadóját, és dicsőséges jövő fog reánk virradni.”

Száz év után is és csak azért is ÚGY LEGYEN.