Gaudi a Jobbik öszödi beszédéről és Vonáék árulásáról a Karc FM-en (Álláspont. c műsor - 2018.03.25.)

Múlt vasárnap ( 2018. március 25.) került adásba a KARC FM rádióadón az Álláspont c. műsorban 25 perces beszélgetésem Czirják Imre vezető szerkesztővel.

A beszélgetésben nyilatkozom Mirkóczki szégyenletes öszödi beszédéről, a Jobbik ballibsi irányba tett áruló irányváltásáról, a nemzeti radikális politikai célok szükséges képviseletéről, radikális hazafiak választási felelősségéről, a nemzeti minimumról és a magyarellenes szemkilövők, bevándorláspártiak illetve olimpiagyilkosok nemzet számára hatalomra jutásának fenyegető veszélyéről és az ebben való bűnsegédi közreműködés elfogadhatatlanságáról.

A felvétel a világhálón itt érhető el (0:00-25:20): https://goo.gl/H3nn7R

Ébresztő hazafiak ! Ne legyen senki bűnsegéd a hazafiatlan, liberális "köztársaságot" restaurálni kívánó szemkilövetők, bevándorláspártiak és olimpiagyilkosok hatalomra segítésében !

Nyíltan, őszintén, felelősen és a nemzetünk iránt érzett aggódással kell most a választásról hazafiként gondolkozni. Ez a hozzáállás visz előre most, mert a tényektől elszakadt pártos elvakultság és vallásos pártimádat megfoszt a tisztánlátás képességétől. A választás nem pártokról, hanem a nemzetünkről szól. A nemzethűség előbbre való a párthűségnél !
Ehhez érdemes igazítani döntéseinket.