Könnygázfelhőből Gyurcsányt ölelő rózsaszín köd - Gaudi-Nagy Tamás és Kassab Adonis a Polbeatben

Érdemes megnézni a 75 perces, Huth Gergely és Szarvas Szilveszter részvételével a Revolution 56 sörözőben zajlott tanulságos beszélgetést, amelyben a számos bizonyítékkal támasztjuk alá, hogy a Jobbik vezetése miként adta fel a nemzeti radikális, nemzethű politikát a balliberális oldalhoz dörgölőzés machiavellista gyakorlatára cserélve azt.

Leszögeztük: "Vona Gábor és a mostani Jobbik vezetés benyalt a balliberális oldalnak, elárult, szembeköpött minket, nemzeti radikálisokat és ahelyett, hogy arról tárgyalna, hogy a balliberális oldalról hány politikust kellene a vádlottak padján ültetni, ehelyett most velük koalícióban építene egy új rendszert."

Bejelentettem: erős kormányzati ígérvényt kaptam arra, hogy ha Budaházy Gyuriék Hunnia perében rosszul alakul a másodfokú ítélet nem hagyják a 17 hazafit kaptárban, kegyelmi úton rendezik ügyüket.

Elmondom többek között, hogy Vona Gábor miként próbálta - ellenállásom miatt eredménytelenül - visszavonatni velem az MSZP feloszlatására irányuló javaslatomat az Alaptörvény 2011-es vitájában.

De szót ejtettem arról is, hogy a Simicska-féle plakátbiznisz anyagilag is tönkretette az erkölcsileg amúgy is lenullázott pártot, így ha a választások után a radikálisok visszaszereznék a pártot, akkor 600 millió forintos adósságot örökölnének meg.

Hangsúlyoztam, hogy a gyülekezési jog és a többi politikai szabadságjog szempontjából az elmúlt nyolc év messze a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai éra önkényes időszaka felett áll.
2002 és 2010 között gyakorlatilag nem lehetett tüntetni az akkori balliberális kormányok ellen, a rendőrség az ilyen tüntetéseket megtiltotta, feloszlatta, elsöpörte, vérbe fojtotta és koncepciós eljárások tucatjaival rontott a szervezőkre, résztvevőkre. 2006 őszén pedig állami terrorizmus volt, az akkori kormány a saját népére tört gyilkos szándékkal, csoda, hogy nem halt meg ember a tüntetéseken.

A felejtőknek és hitetlenkedőknek ajánlom az erről szóló a 2010-ben általam készített országgyűlési jelentést: http://nja.hu/…/publ…/orban-eva-latlelet-onkenyuralomrol.jog
 és http://www.parlament.hu/biz39/emb/albiz/reszjelentes.pdf

Kitértem arra is, hogy a nemzeti radikálisoknak balliberális irányba ütnie kell, konstruktívan kritizálnia a Fideszt, még jobb irányba kell elmozdítani a kormányt, de a nemzeti ügyek képviseletére jelenleg csak akkor van esély, ha a mostani kormány marad, mert a szörnykoalíció közös nevezője a magyarellenesség, felszámolnák az elmúlt 8 év eredményeit és végrehajtanák az EU diktátumait, ideértve a bevándorlási tervet is.

Rámutattam: a Jobbik jelenlegi vezetése nemzeti szempontból elbukott, balliberális hazaárulókkal kész szörnyszerű koalícióra lépni. Nemzeti minimum, hogy szemkilövetőkkel, bevándorláspártiakkal nincs alku. Nemzet elleni bűntettet követ el, aki bűnsegédként hatalomra juttatja Gyurcsányt és Karácsonyt, a balliberális hazaárulókat. A Jobbik támogatására buzdító Heller Ágnes maga a megtestesült nemzetellenesség és hazaellenesség, ez pedig maga a leleplező bizonyíték.

Az apai ágon szír keresztény gyökerű Kassab Adonis a fénykorban 60, ma alig tucatnyi taggal működő ferencvárosi Jobbik alapszervezet korábbi elnöke, volt önkormányzati képviselője és a fővárosi szervezet egykori alelnöke elmondja, hogy miként szalámizták le és verték szét Vonáék a nemzeti radikálisokat a Jobbikban.

Kifejtette továbbá: "Radikális jobboldali pártra szükség van Magyarországon, és mi, nemzeti radikálisok képesek vagyunk újra felépíteni a közösséget, de csak akkor, ha a Jobbik mostani vezetése kap egy hatalmas pofont. Enélkül ugyanis nincs újjászületés, nincs megtisztulás. Szerintem a radikális szavazók többsége a Fideszre fog szavazni április 8-án, de nem azért, mert szimpatizál vele, hanem azért, hogy ismét legyen egy új, erős radikális párt Magyarországon, ehhez azonban Vona bukása kell”.

Adonis elmondta az Európa felszámolását célzó bevándoroltatási terv kapcsán, hogy “2015-ben szír származásúként, Szíriában felnőtt emberként úgy éreztem, segítenem kell a menekülteken, de gyorsan kiderült, hogy az ideérkezők között szinte alig van valódi menekült. Egy teljes év alatt mindössze 152 szír keresztényt találtunk a bevándorlók között. A szír és iraki kormány azóta azt is bejelentette hivatalosan, hogy adataik szerint több száz, több ezer terrorista hagyta el Szíriát és Irakot, hogy Európába jöjjön“.

A beszélgetésben megszólal a csepeli tüntetést szervező egyik vadhajtás, Bede Zsolt és Mikus Márton, aki megemlékezett Csurka István éppen aznapi 84. születésnapjáról és ismertette az április 4-én, a Polgári Mulatóban fél 7-től a Polgári Mulatóban megtartandó, " Merre tovább nemzeti radikálisok" c. vitafórum 2. részén való részvételre szóló, Jobbik vezetéséhez címzett vita-meghívást.