Lovas Pista az égi magyar seregekben is értünk harcol

Mélyen megrázott az őt szerető és tisztelő magyarok millióival együtt a bátor, erős, okos és igaz magyar, Lovas István földi pályájának tragikus hirtelenségű bevégződése. Megdöbbentő talány, hogy miért most szólította magához az Úr, amikor még ennyi feladat vette körbe és imádott élni, s komoly tervei voltak.

Mintha róla írta volna Gárdonyi e sorokat:

"Aki bátor, az az erős.
Aki erős, könnyen is győz,
S aki győzve megy előre,
A halál is megfut tőle!"

Szent meggyőződésem, hogy - ahogy itt is - odaát is lerendezi az ordas, hazug, becstelen, magyarellenes sajtót és közéleti kártevőket.

Pár napja még egy baráti társaságban finom magyar ételek és jó borok mellett vitattuk meg a világ és hazánk történéseit, nemzetünk csillagának emelkedését látva pedig unortodox akciókat is terveztünk nemzetünk érdekében.

Elképesztő profizmusa, energikus munkabírása, széles világlátása és meg nem alkuvó bátorsága bivalyerőssé tették a háttérők ármánykodását leleplező pörölycsapásait, amelytől méltán rettegtek a balliberálisok. Megvetette a gyávaságot és a megalkuvást teljes joggal, ezért is lett a nemzeti ellenállás példaképe.

Büszke vagyok rá, hogy a 2000-es évek elején kitüntetett bizalmával és barátságával, amelyeket a most hétfői tragédiáig kölcsönösen fenntartottunk. A sors kegyének tekintem, hogy a magyar igazságért folytatott munkássága miatt rárontókkal folytatott kemény jogi csatákban képviselhettem: többek között olyan alakokról rántotta le a leplet mint, bolgár györgy, horváth aladár és konrád györgy... Megemlegették, hogy bíróságra mentek: Pista humorral fűszerezett pengeéles csapásaiból tucatnyit kaptak a tárgyalóteremben is.

Igazi Pistára utaló virtus volt, hogy miután anno a Népszavát komoly kártérítésre köteleztettük jogerősen az egyik őt valótlanul mocskoló cikk miatt: hogy egyik kedvenc államába, Szingapúrba repült a jóvátételből pár napos tanulmányútra.

Nemrég pedig megelégedéssel nyugtázta, hogy a kommunista diktatúra idején elszenvedett politikai elítélése és börtönben töltött évei miatt sikerült elérnem neki a nyugdíj-kiegészítést. De persze nem lett volna ő, ha nem lett volna jogosan bosszús amiatt, hogy a diktatúra kiszolgálói még mindig büntetlenek...

Különös megtisztelés, hogy nemzeti jogvédő közösségünket is kiemelt becsben tartotta és már 2006 őszén is méltatta a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (https://goo.gl/DiYhLb
), ostorozva egyúttal az akkori jobboldalt, hogy egyedül hagytak minket a Gyurcsány terrorral szembeni jogvédő küzdelmünkben, meg, hogy a sajtó, a filmek és a könyvek világában is milyen liberális túlerő van...:
"A halaszthatatlan feladat: magának a jobboldalnak kell létre hoznia saját intézményrendszerét és ennek az intézményrendszer alapját képező anyagi bázist, vagyis gazdasági szervezeteket." - írta akkor Pista.
Azóta ezek nemzeti érdekű bázisok neki is köszönhetően megteremtődtek, de még messze nem teljes mértékben, tehát van még feladat ezen a téren is bőven.

Biztos vagyok benne, hogy föntről is végezni fogja az "érted haragszom" hevületű nemzetépítő munkásságát.

Számítunk is Rád Pista, velünk vagy, velünk maradsz örökre, mert pótolhatatlan vagy és maradsz !
Fogadd a nemzeti jogvédők főhajtását, mi sem adjuk fel soha és mindig kitartunk az általad is követett nemzeti önrendelkezés eszméje mellett !

Budapest, 2018. június 13.

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu
) ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu
 
www.facebook.com/gaudinagytamas