A Szent Koronára tett eskü, Morvai Krisztina és a Jobbik

Morvai Krisztina "visszahívásával kapcsolatos tegnapi írásomat (https://goo.gl/LSmuZZ
) fenntartva, az kiegészítem a Szent Koronára tett eskü szempontjával.

Az eskü teljes felvétele itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=BKGnlIlYlw4

Az esküben többek között azt vállaltuk, hogy "Minden erőmmel, tudásommal, tiszta lelkiismeretem megőrzésével azért fogok dolgozni, hogy a magyarság ügyének alázatos és hű szolgálója legyek."

A Szent Koronára tett esküt a Jobbik elnöksége és különösen Vona Gábor szegte meg többszörösen, elárulva a megalkuvásmentes nemzeti önrendelkezési célokat, ezért egy ilyen esküszegű testület, amely a bukás és árulás részese volt érvényes határozatot nem hozhat, különösen nem a visszahívás tárgyában. Jól nézünk ki, hogy az árulók címkézik esküszegőnek azt a képviselőt, aki hű maradt a 2010-es nemzeti radikális programhoz és a magyarság ügyének hű szolgálatához !

A "visszahívás" azon túl, hogy jogilag alaptalan, egyszerre ténybeli és morális alapok nélküli is, mivel az magyar önrendelkezés szent ügyét Morvai Krisztina mandátumai idején következetesen és hitelesen képviselte, képviseli a magyarság érdekében. Tegnap az Európai Parlament LIBE bizottságában is ezt tette (https://goo.gl/qCCZvG
) a hazánkat folyamatosan támadó törekvések ellenében. Nem alkalmatlanná vált, hanem az elmúlt 9 évben alkalmasságát messzemenően bizonyította. Nem pártszolgálatra szerződött, hanem a nemzetünk képviseletére. Ráadásul számára a Jobbik akkori vezetése garantálta a független és pártutasitástól mentes státust.

Egy szűk csoport által megheckelt párt esetében az ezért felelősök iránti "párthűség" az árulók legitimálásának vak és helytelen eszköze.
Nemzethűségre van szükség pártvakság helyett.

Hosszú a már sokak által felismert esküszegű lépések sorozata, de azért álljon itt néhány példa emlékeztetőül: EU lojális irányváltás az eddigi EU kritikus és kilépéspárti irány helyett, az euró mielőbbi bevezetés melletti kiállás a balliberális pártokkal együtt, a párt lelke elvételének bejelentése, a 2010 előtti időszak megtagadása, a bevándorlásellenes Alaptörvény-módosítás meg nem szavazása, a CEU és Soros civiljei melletti kiállás, a Soros terv bagatellizálása, a kudarcos és eleve rossz koncepcióval meghirdetett ultra-demagóg bérunió, megalázó Canossa-járás a Spinoza Házban, kiállás a nemzeti szuverenitásunkat fenyegető Európai Ügyészség mellett, a bevándorláspárti LMP-vel és olimpiagyilkos Momentummal közös kormányzás kilátásba helyezése, Alföldi Róbert dicsőítése ("egyenesen feltétele egy normális országnak"), a Lázár János bécsi videóüzenetének elítélése, behódoló levél a Kalergi-Soros tervet végrehajtó Macronnak és együttműködés a vállalhatatlan Simicskával, amely 660 millió forintos bírsághoz vezetett. És így tovább.

Mindezt tetézte Gyurcsányék Országgyűlésbe jutásában játszott meghatározó szerep: A Jobbik által fenntartott Iránytű Intézet kireszavazzunk.hu oldalán 27 választókerületben bevándorláspárti szocialista, gyurcsányista és lmps jelölt támogatására heteken át buzdított, ebből hat esetben DK-sra. Ez ment a Hír Tv-ben is. Ez a gyalázatos, ballib érdekű agitprop olyan remekül működött a választási eredmények tanúsága szerint, hogy a hibbant Néró és csapata alig harmincezer szavazattal billent át a bejutási küszöbön. A három egyéni gyurcsányista győzelem is úgy vált lehetségessé, hogy a listán Jobbikra szavazók közel fele átlagosan DK-s jelöltre adta „taktikai” voksát. Ezzel az esküszegő vezetés a most vasárnap tönkre vert nemzetellenes ellenzéki koalíció csatlósává tette a Jobbikot.

Kell még valamit ezen magyaráznom ?

Fontos, hogy mindezeket minél többen felismerjék és cselekedjenek annak érdekében, hogy az esküjéhez hű Krisztina bűnbakká minősítése helyett - akinek köszönettel és tisztelettel tartoznak elévülhetetlen érdemeiért az őt most minősíthetetlen hangvételben árulózó, biztos politikai állással részben neki is köszönhetően rendelkezők - eljöjjön az önvizsgálat és önkritika ideje és a visszatérés az eredeti, értékes nemzeti radikális célokhoz, elvekhez.

Ha ezt a még nemzetben gondolkodni képes jobbikos honfitársaink nem kényszerítik ki, akkor a Jobbik esküszegő vezetés által meglékelt hajója menthetetlenül elsüllyed.