Trianon 101: NEM ! NEM ! SOHA ! - ebből nem engedünk !"- dr. Gaudi-Nagy Tamás beszéde a Székelyország Tündérkertjében (2021.06.05.)

A trianoni diktátum 101. évfordulóján Kispesten, a Székelyország Tündérkertjében, Bacsó András által 2021. június 5-én szervezett emlékező rendezvényen közel fél órás beszédben foglaltam össze gondolataimat a diktátum meghaladásáról, revíziójáról, a Szent Korona Országának helyreállításának elkerülhetetlenségéről és ennek érdekében az EU-ból való kilépés szükségességéről.

 

Felidéztem az 1920-as évekből az angol Lord Rothermere, szintén angol James Bryce és a francia Charles Tisseyre magyar igazság melletti cáfolhatatlan kiváló és ma már minden tekintetben igazolást nyert érveit.

Kiemeltem többek között, hogy "a diktátumokat soha nem fogadhatjuk el és soha nem nyugodhatunk bele a csonkításba. A magyar igazságnak győznie kell, amely a magyarság mellett egyúttal a Kárpát-medencei népek felemelkedését is eredményezi fogja... A diktátum óta eltelt száz év nem csökkentette, hanem sokkal inkább nyomatékosabbá tette a magyar igazságot, amelynek érvényre juttatása nélkül Közép-Európa népeinek békés, egyenjogúságon és kölcsönös tiszteleten alapuló együttélése elképzelhetetlen."

Beszédemet azzal zártam, hogy mondjunk együtt nemet az igazságtalanságra, cselekedjünk együtt a nemzetegyesítésért és valósítsuk meg együtt Szent Pió atya próféciáját: "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őr-angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

A 101. évforduló kapcsán kiadott közleményem: 

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője