Véget kell vetni a bírói kar nemzetellenes liberális mételyezésének !

Véget kell vetni a bírói kar nemzetellenes liberális mételyezésének és érvényt kell szerezni a hazafiak jogainak is, akik különösen a büntető és polgári személyiségvédelem terén kőkemény hátrányos megkülönböztetéstől szenvednek a Soros zsoldosok által "érzékenyített" bírók részéről ! Ezt a kettős mércét nemcsak mi nemzeti jogvédő ügyvédek, de olyan kollégák is tapasztalják, akik nemzeti elkötelezettségű felet képviselnek politikailag érzékeny perekben.

Így fordulhat elő, hogy egy homoszexuális társkereső portállal hírbe hozott liberális Gulyás Márton javára 4.3 millió forintot ítélt meg jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla, addig a minden tényalap nélkül gyerekek halála árán is Gyurcsány, Lendvai, illetve a Fidesz vezetése életére törőnek valótlanul állított Budaházy György hat különböző liberális sajtószerv elleni kereseteit mind elutasították. És még hosszan lehet folytatni a sort. Hosszan tudnánk sorolni az ilyen szakmai elveket sértő ítéleteket sorozatban hozó bírók neveit...

A bizonyított tények és irányadó jogszabályok ellenében ítélkező, ideológiailag elfogultan eljáró, a bírói függetlenséggel ezáltal visszaélő, a bírói hivatás szentségét sárba tipró bírók önkénye rendkívüli fenyegetést jelent jogbiztonságra, a jogegyenlőségre és jogállamiságra.

Emiatt "természetesen" egyetlen hazánkat bíráló mondat sem hangzik el az EU és Európa Tanács "pártatlan" jogállamiság ellenőreitől.

Persze, hogy nem, mivel a nemzeti önrendelkezésért küzdő magyar közéleti szereplők gyakori elkaszálása liberális-baloldali ellenfelekkel szemben azon globalista háttérerőknek az európai őshonos nemzetek felszámolását célzó érdekeit szolgálja, akik az EU, ENSZ és Európa Tanács mozgatói.

George Soros és áljogvédő-álcivil hazai zsoldosai is ezért igyekeznek az élet- és nemzetellenes liberális elveket uralkodóvá tenni a magyar bíróságokon. Ez tűrhetetlen.

Meg kell állítani őket !

A szükséges, arányos és alkotmányos állami beavatkozás indokolt és elkerülhetetlen.

Budapest, 2018. június 11.

Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu
)
Kiadta: dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője

https://magyaridok.hu/belfold/gaudi-nagy-a-biroi-kettos-merce-ellen-3179...