Már csak egy nap és február 15-én 19 órakor kezdődik a jótékonysági est a Nemzeti Jogvédő Szolgálatért a budai Szent Margit Gimnáziumban ! (részletek: http://bit.ly/2Hnypoz)

Gőzerővel halad a holnapi jótékonysági est előkészítése önkéntes magunkfajta civilek és jószándékú támogatók segítségével, köszönet nekik !

Manapság sokat hallani nemzeti érdekeink ellen dolgozó álcivil liberális jogvédőkről, akik lejáratják a jogvédelmet. Ma már egyre többen tudják, hogy mi is jogvédők vagyunk, de hazafiak, és ezért nemzeti jogvédők vagyunk a magyar nemzet szolgálatában, akik soha nem adják fel és nem engednek a magyarok jogaiból !

Közben szolgálunk és védünk: a hazafiakra támadó antifák ellen e héten tett büntető feljelentésünket (http://bit.ly/31TuaKZ) a Legfőbb Ügyészség ma továbbította a rendőrséghez, részletek lejjebb.

Várjuk hazafias támogatóinkat szeretettel egy felejthetetlen estére, ahol a következők várnak a résztvevőkre:

- nemzeti jogvédők (dr. Zétényi Zsolt, dr. Gaudi-Nagy Tamás és mások),
- neves művész fellépők (Sinkovits Vitay András, Dévai Nagy Kamilla, Madarak zenekar),
- értékes tombolanyeremények (prémium tokaji borok- Breitenbach Pince, márkás külföldi és hazai italok - Bottle Life Int., 2 fős félpanziós hétvége a székelyudvarhelyi 3* Gondűző Hotelben, 2 fős félpanziós hétvége a monori 3* Nyerges Hotel Termálban, jegyek Nemzeti Színház, Új Színház előadására és Dévai Nagy Kamilla életműkoncertjére, hímzett házi áldások a Hímezz Magyarra mozgalomtól, GoforGo utazási iroda utalványa, Bujdosó Székely Vendéglő utalványa, Barabás Géza műkereskedő által felajánlott értékes műalkotások, Szkíta Kézműves Bolt által felajánlott Feszty körkép másolat, Dévai Nagy Kamilla CD-k, Magyar Menedék KÖnyvesház által felajánlott értékes nemzeti könyvek, NJSZ, Zétényi Zsolt és Gaudi-Nagy Tamás által felajánlott nemzeti jogvédő témájú könyvek, Magyar Nemzet Naptára, Trianoni Szemle 1 éves előfizetés)
- nemzeti jogvédő filmek vetítése, és nemzeti jogvédő könyvek árusítása
- kézműves magyar sörök (Rizmajer Sörház), borok (Breitenbach Pince, Katona Borház), pálinkák,
- büfé (szendvicsek, zsíros kenyér, saláták, sütemények),
- és: sok-sok zene, tánc, oldott együttlét, nemzeti jog- és önvédelmi tervezés nemzeti jogvédők és támogatók részvételével éjfélig !

Nap mint nap láthatjuk, hogy egyre jobban fokozzák a patriofób globalista-liberális erők a nemzetközi és hazai jogi pergőtüzüket hazánk, nemzetünk ellen, ezért elengedhetetlenül szükség van a hazafias jogvédelemre, nekünk viszont ehhez erőforrásokra !

Február 12-án tettük meg büntető-feljelentésünket (http://nja.hu/images//feljelent%E9s%2020200211.pdf) a "Kitörés 60" túrára igyekvő 3 felvidéki magyar hagyományőrzőre támadó erőszakos antifa csürhe felelősségre vonása érdekében, felfegyverkezve és csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt (2-8 év szabadságvesztéssel fenyegetett deliktum).

A Legfőbb Ügyészség mai értesítése szerint a feljelentésünket a BRFK-hoz áttették. Milliónyi magyarral együtt várjuk a gyanúsítás garázdaságról való átminősítését a fenti -eredetileg a liberálisok által a patrióták ellen kitalált, de hazafiak érdekében is alkalmazandó - gyűlölet-bűncselekménnyé, a határozott és gyors felderítést és az elkövetők kézre kerítését, mielőbbi szigorú felelősségre vonását.

Szeretettel várjuk minden jóérzésű, cselekvős hazafiság útját járó magunkfajta honfitársunk támogatását és részvételét !