Budaházy a Hír tévéseknek: "Valljatok színt, vagy szálljatok le rólam"

Nos, úgy tűnik az elmúlt 8 hónap alatt „forradalmi polgár-paraszt” kormányunk helyre tette a dolgokat. Gyurcsány és bűnbandája a börtönben van, a 2006-ban a „lakosság megfélemlítése céljából terrorcselekményeket” elkövető Gergényivel és Lapiddal együtt.

A magyar föld örökre a Szent Korona oltalma alá került. A határon túli magyaroknak mindenhol területi autonómiája van. A szlovák kormány bocsánatot kért 2008. november 1. miatt. A fizetések nőnek. A három gyerekes magyar család lett a „trendi” stb. stb. stb. Gondolom ezt abból, hogy a Hír tévének nincs miről témáznia, nyilván ezért foglalkozik n+1-edszerre is az én rugdosásommal. Vagy tévedek tán? És mindebből semmi nem igaz? Az élet egyáltalán nem lett könnyebb, sőt, a benzinárak az égbe szöknek, a szlovákok tojnak a fejünkre, és Gyurcsány, Szilvásy, Gergényi meg a társaik köszönik jól vannak. És pont ezért vagyok én a téma, hogy ne arról kelljen beszélni? „Kedves” Hír-tévések! Nyolc évig hallgattam a köreitekből jövő süketelést, hogy az „én tevékenységem csak arra jó, hogy a Gyurcsányék el tudják terelni a figyelmet a problémákról.” Csak nem ti is velem akarjátok „elterelni a figyelmet”? Vagy mi a fene oka van, hogy a bizonyítékokkal gyengén álló ügyészséget gyomorforgatóan aljas prejudikáló kampánnyal segítitek itt? Valljatok színt, vagy szálljatok le rólam!

És most hozzátok szólok hazafias érzelmű nemzettársaim. Mert nem kizárt, hogy az egész ellenem folyó sulykoló kampány nektek szól. Hogy forduljatok el tőlem (tőlünk), hagyjátok szó nélkül, hogy az országunkat 20 év alatt tönkre tevő gazemberség és a vele szövetséges megalkuvás végül engem kiáltson ki bűnbaknak és ítéljen el. Engem, aki pont ez ellen emeltem fel a szavam. Hogy törődjetek ebbe bele, ne tüntessetek értünk, ne emeljétek fel a szavatokat az ellenünk folyó igazságtalanság ellen. Talán megrendelésre teszik, talán parancsra, vagy egyszerűen csak félnek a meg nem vásárolható „hősöktől”, amivé ez a meghurcolás tehet. Nem tudom. De kérlek titeket, ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Én csak rátok számíthatok, mert én egyszerűen csak egy voltam közületek és az is maradok.
Az USA és néhány nyugat-európai ország a peresztrojkából dollár tízmilliárdokat húzó volt Jukoszt-vezér oroszországi elítélése kapcsán aggódik, és eljárásjogi szabálysértésekről beszél: A 2006-os futószalagos letartóztatások vagy az ellenünk folyó prejudikáló kampány bezzeg nem érték/érik el az „ingerküszöbüket”. Hiába, hasonló a hasonlóért aggódik.

A rádióban valami fideszes önkormányzati ember lelkendezett, hogy végre 20 év után a budapesti önkormányzat kasszájába folyik be a parkolási díj: hát ez remek. De én emlékszem rosszul, hogy az elmúlt 20 évben mialatt a parkolási pénzeket magánzsebekbe tömő alkotmányellenes rendeletek születtek és működtek, ezek az emberek akkor is végig ott ültek a budapesti önkormányzati testületekben? Kicsit szerényebben, kicsit kisebb arccal kéne nyomni fiúk!

Budaházy György

Tags: