Gaudi-Nagy Tamás mondta el az első jobbikos felszólalást az Országgyűlésben

A Jobbik képviseletében dr. Gaudi-Nagy Tamás szólalt fel először az Országgyűlésben 2010. május 17-én: ismertette az alkomtányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság kisebbségi álláspontját a 200 fős parlamentre irányuló alkotmánymódosítás  általános vitájában.


Hosszú és keserves esztendők után, végre magyar érdekeket képviselő politikusokat hallhatunk, láthatunk a Nemzet Templomában.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik képviselője nagyszerű felszólalásában osztotta ki az MSZP-seket, miközben felszólalt az alkotmányozás kérdésében is. Utólag kérte a házelnököt, hogy utasítsa rendre a volt kormánypártiakat, mert félti a szeme világát.


Rádiónk tudósítója szerint Gaudi-Nagy Tamás kérte a házelnököt, hogy utasítsa rendre a mellette rosszalkodó képviselőket, mert attól fél, hogy a végén még kilövik a szemét.

Korábban írtuk:

Gaudi először is arra válaszolt, hogy egy Göndör nevezetű MSZP-es azt találta mondani, hogy nem demokrata a Gaudi. A jogvédő jobbikos erre kiosztotta, hogy ők aztán nem papoljanak demokráciáról, mikor szemeket lövetnek ki és különben is egy bolsevista utódpárt.

Az alkotmánnyal kapcsolatban kifejtette, hogy nem szabadna aktuálpolitikai indíttatásból hozzányúlni, azaz a parlament 200 főssé tétele nem időszerű.

Az Alkotmányvédelmi Hivatalt pedig egyszerűen leávéházta, és kérte, hogy nevezzék máshogy, mert ennek nagyon rossz csengése van, amiről egyébként az MSZP tehet.

Balczó Zoltán szónoklatában kétségbe vonta, hogy Magyarországnak egyáltalán lenne alkotmánya, mert az 1949. évi XX-as törvényt szerinte még egy megszállt ország parlamentje módosította 1989-ben. Előkerült a lisszaboni szerződés témája és az európai alapjogi charta ügye is. Balczó teljesen új alkotmány írását javasolta. (Mi pedig az eredetihez való visszatérést - a szerk.)


(Kuruc.info, Index, Szent Korona Rádió, gaudi.jobbik.hu)

 

Tags: