Hazafias tüntetés az Átriumnál: megálljt parancsoltunk a gyerekeket célzó LMBTQI+ propagandának !

Ma, október 4-én délelőtt a budai Átrium Színház előtt hazafias, normalitáspárti tüntetők határozott, lendületes és törvényes tüntetésen fejezték ki tiltakozásukat a "Meseország mindenkié" című mesekönyv felolvasó matinénak álcázott szivárványos progandával szemben. A felforgató rendezvény lényegében meg is hiúsult: az Alaptörvényt és a normalitást védő fellépés sikerre vezetett. 

 

Nemzeti jogvédőként a helyszínen segítettem a tüntetés törvényes keretek közötti eredményes megvalósítását. Emellett rövid beszédben felhívtam a figyelmet többek között arra, hogy az Európai Unióban a hagyományos európai nemzeteket és értékeket kívülről a bevándoroltatással, belülről a jogállamiság bunkójával kikényszeríteni kívánt multikulti és LMBTQI+ propagandával  akarják szétverni szövetségben álcivil liberális szervezetek hálózatával. A 2022-es választás tétje az is, hogy sikerül-e a normalitást, nemzeti-keresztény értékeinket megvédeni. Kételyünk ne legyen: a  balliberálisok esetleges, nagyon nem kívánatos győzelme esetén  teret nyitnának az azonos neműek házasságának, számukra a gyermekek örököbe fogadásának és az iskolai szivárvány-propagandának, hazánk szuverenitását rövid idő alatt felszámolnák.

 

A tüntetés rendőri biztosítása korrekt és törvényes volt. A szexuális devianciáknak elfogadást és toleranciát követelő szervezők nem engedtek be - immár  szokásosnak nevezhető  módon - egyetlen normalitáspárti érdeklődőt (sem Budaházy Eddát, sem engem, hiába próbáltunk békésen bejutni) a "kiválasztottaknak" szánt és online is közvetített rendezvényre. Ugyanakkor hisztérikusan követelték a rendőrségtől a hazafias tiltakozók elhallgattatását, természetesen eredménytelenül, mivel a gyülekezési jog alapján egy bejelentett tüntetés résztvevői korlátozásmentesen fejezhetik ki véleményüket. 

 

A liberális szervezők oldalán a tavalyi beszámoló szerint 500 millió forintos, javarészt  globalista támogatásból működő Magyar Helsinki Bizottság jogvédője is felbukkant, aki tavaly a meleg menekültekről tartott érzékenyítő előadást a Pride keretében. 

 

Ezzel szemben a patrióta Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) évi alig több mint egymillió forint túlnyomórészt SZJA 1 % alapú civil támogatásból működik.

 

Eredetileg a II. kerületi balliberális polgármester is olvasott volna fel a többek között a meleg Hamupipőkéről szóló "különleges" mesékből, de a tüntetés hírére ettől elállt.  

 

A Budaházy Edda, Budaházy György, dr. Téglássy Imre és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett hazafias tüntetés hangereje és üzenete azonban lényegében meghiúsította a deviáns propaganda terjesztését, az online közvetítés hallgathatatlanná vált. Tragikomikus, hogy  a tiltakozás hatására a szervezők felszólították a gyermekes nézőket, hogy küldjék el a fiatalokat a képernyő elől, mivel a szexuális deviánsok véleménye szerint a gyermekek fejlődését a “ria-ria-Hungária”, a “tiltsák be!” és a “normalitást!” rigmusok veszélyeztetik leginkább.

 

A Szent Korona Rádió részletes,  képes-videós beszámolója itt érhető el:

 

http://szentkoronaradio.com/blog/2020/10/04/teljes-gyozelem-szeles-hazafias-osszefogassal-ellehetetlenitettuk-a-gyermekmegronto-rendezvenyt/ 

 

Ezt a mai csatát megnyertük, de ne gondoljuk, hogy a Soros milliárdjaiból működő kútmérgezők csak úgy elállnának veszélyes tervüktől, a nemzetünk alapjait képező Isten, haza és család eszméjének rombolásától. 

 

Résen kell lennünk és folytatnunk kell a nemzetvédő küzdelmet ! 

 

Fontos, hogy végre Orbán Viktor miniszterelnök is megszólalt. Két hete azt írta, hogy "az iskolák védjék meg a család eszményét és értékeit, és tartsák távol a kiskorúaktól a genderideológiát és a szivárványos propagandát" (https://magyarnemzet.hu/belfold/egyutt-ujra-sikerulni-fog-8692965/).

 Mai rádióinterjújában pedig a vörös vonal átlépésének nevezte a gyerekeket célzó szivárványos és gender-propagandát. 

 

Az orosz modell szerinti szexuális deviáns propaganda törvényi tilalma most már megkerülhetetlen. A helyes célzatú Stop Soros ! törvénycsomag után két és fél évvel itt az ideje a Stop LMBTQI+ propaganda ! törvénycsomagnak és az óvodák, iskolák szivárványpropagandával szembeni megvédésének. 

 

Az eddigiekkel szemben a rendőrség pedig soha többet ne engedjen teret a saját soraiban eddig folytatott szivárványos-liberális érzékenyítésnek, amelyre a mostani Pride előtt is sajnálatos módon sor került. És végre szerezzen érvényt az Alaptörvény és a családokról szóló törvény normalitást védő rendelkezéseinek, hagyjon fel azok üldözésével, zaklatásával, akik a törvényesség és a hagyományos értékeink mellett kiállnak. 

 

Köszönet a mai kiállásért minden bátor és elszánt hazafinak !

 

A Hír Tv az alábbi részletes tudósításban számolt be a mai normalitáspárti tüntetésről:

 

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/ujabb-tuntetes-a-meseorszag-mindenkie-cimu-konyv-miatt-2509353

 

Honfitársi üdvözlettel:

 

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, 

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Cenzúra mentes közösségi oldalunk (Telegram): https://t.me/nemzetijogvedok

 

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/ujabb-tuntetes-a-meseorszag-mindenkie-cimu-konyv-miatt-2509353