Kormányzati ígérvény van Budaházyék amnesztiájára!

Az április 4-i "Merre tovább radikálisok!" vitafórumon jelentette be dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, hogy kormányzati ígérvényt kapott arra, hogy Budaházy Gyuriék esetleges jogerős elítélése esetén a a terrorcselemény miatti Hunnia perben a választás után amnesztiát kapnak: nem hagyják őket kaptárban, azaz fegyházba küldeni és letölteni az esetlegesen kiszabott drákói büntetést (elsőfokon 17 hazafinak 125 év!).

Ilyen döntést egyedül a mostani kormánypártoktól várhatunk, akik eddig azért zárkóztak el, mert még nem született jogerős ítélet. A másodfokú ítélet április 19-én várhatók.

Van mit törlesztenie a Fidesznek, mivel a 2010-es kétharmadot is részben Budaházyéknak és a nemzeti ellenállóknak köszönheti és ha újabb négy évre kormányt alakíthat, abban is nem kis része lesz annak, hogy a gyalázatos eljárást már csaknem tizedik éve elszenvedő Budaházy György is mellettük áll ki jogos sérelmei dacára, csakúgy mint az Budaházyékat kezdettől fogva védő két nemzeti jogvédő dr. Morvai Krisztina és dr. Gaudi-Nagy Tamás és még sok elkötelezett hazafi, akik már átlátnak a Jobbik nemzetárulásán.

Ha az amnesztia nem történik meg a választás után záros határidőn belül keményen rálépünk a Fidesz tyúkszemére -- ígérte Gaudi.

Egy Gyurcsánnyal, Karácsonnyal, Széllel és Vonával bélelt összellenzéki horrorkoalíció részéről Budaházyék amnesztiájára semmi esély, ők esetleges, ne adj Isten bekövetkező győzelmük esetén a NER eredményeinek lebontásával és pozíciók elosztásával, meg Heller Ágnes és Soros utasításainak végrehajtásával lesznek elfoglalva. Érdekükben nem áll a soha meg nem alkuvó Budaházy és társainak közkegyelme. Szegedi Csanád még a Jobbik alelnökeként 2011-ben megmondta Gaudinak és Morvainak: nekik érdekükben áll Budaházy rabsága, mert így nem zavarja köreiket... A Gaudi-féle amnesztia törvénytervezetet egy az egyben nem vállalta fel a Jobbik 2016-ban, azt csak kiherélve terjesztették elő holmi felülvizsgálatot kérve. Másodszor pedig két jobbikos képviselő magánakciójaként ment be az Országgyűlésbe a javaslat, Vona és a párt egésze nem állt mellé.