"Merre tovább radikálisok?" c. vitafórum 2.része- teljes felvétel, leleplező részletekkel

Az április 4-i "Merre tovább radikálisok !" vitafórumon nemzethű bajtársaimmal (Borbély Zsolt Attila, dr. Gaudi-Nagy Tamás
Gonda László, dr. Lenhardt Balázs, Magyar Gábor (nem azonos Magyar György Biszkut védő jogász fiával) és Szentmihályi Szabó Ilona) vitattuk meg a Jobbik által elárult nemzeti radikalizmus helyzetét és a nemzeti radikálisok előtt a mostani választáson, majd azt követően álló döntésekről.

A Jobbik vezetését meghívtuk, de Vonáék válaszra sem méltatták Mikus Márton szervezőt és megfutamodtak a vita elől.

Az eseményen a Pest Srácoknak adott exkluzív interjúm itt tekinthető meg: https://goo.gl/KHhGnd

A vitafórum lényege 5 percben: https://www.facebook.com/gaudinagytamas/posts/1819546531431627

Saját hozzászólásaim időkódjai: 6:35-14:45, 43:30-51:38, 1:07:33-1:23:16, 1:53:32-2:05:04

43:30-tól mondom el, hogy a Magyar Narancsban miként buzdít a Jobbikra való szavazás mellett Alföldi Róbert, Schilling Árpád, Ungváry Krisztián és Vekerdy Tamás... És azt, hogy Márky-Zay Péter miként ácsolja a balliberális hazaárulókkal való összefogás szövetségét... A NER váltó ellenzéki szövetség egyik alappillére szerinte az EU iránti elkötelezettség. Nesze neked nemzeti önrendelkezés ! Arról is szó esik, hogy milyen nemzeti radikális követelések teljesültek az elmúlt 8 évben.

1:07:33- között beszélek arról, hogy milyen történelmi lehetőséget kapott és játszott el a Jobbik a nemzeti ellenállás legjobb erőinek egyesítésére és követeléseinek kikényszerítésére. Szólok a 2013 táján bekövetkezett változásról, amikortól már egyre görbébb szemmel néztek rám a "Radikális változás" eredeti programjának következetes képviselete miatt. Miként zárkózott el a Jobbik vezetése attól, hogy ne pártépítő, hanem nemzetépítő munkát végezzen a forrásaiból. Arról, hogy milyen, más által nem ismert forgatókönyvek lehetnek Vona Gábor fejében a balliberális oldallal való együttműködésről.

2:00:35-től beszélek arról, hogy kormányzati ígérvényt kaptam arra, hogy Budaházy Gyuriék esetleges jogerős elítélése esetén amnesztiát kapnak és nem hagyják őket fegyházba küldeni. És ha ez nem történik meg a választás után záros határidőn belül keményen rálépünk a Fidesz tyúkszemére.

Borbély Zsolt Attila többek között arról beszélt a fórumon, hogy Soros nem ellenségkép, ahogy a most a Jobbik a többi ellenzéki párttal együtt mondja, hanem valódi ellenség, a globalista háttérerők egyik kulcsembere.

A vitafórum egyik fő közös következtetése volt, hogy aki a Jobbikra szavaz, az a globalista erőket, a bevándoroltatást, a magyarság rabszolgává tételét, továbbá a szemkilövető Gyurcsányt és magyarellenes, EU szervilis bandáját segíti hatalomra.