A "Merre tovább radikálisok" c. vitafórum mérlege és gondolatok a nemzeti radikális hazafiak felelősségéről

A Polgári Mulatóban március 20-án tartott teltházas rendezvényen nyíltan, őszintén, felelősen és a nemzetünk iránt érzett aggódással tekintettük át az elárvult-elárult nemzeti radikalizmus helyzetét (tudósítás: https://goo.gl/5fgsX7
).

Vallom, hogy ez a hozzáállás visz előre most, mert a tényektől elszakadt pártos elvakultság és vallásos pártimádat megfoszt a tisztánlátás képességétől. A választás nem pártokról, hanem a nemzetünkről szól. A nemzethűség előbbre való a párthűségnél. Ehhez érdemes igazítani döntéseinket.

Különös felelőssége van minden nemzetben gondolkodó hazafinak ebben a történelmi sorsfordító időszakban. Annak veszélye fenyeget, hogy a szemkilövetők és a bevándorláspártiak magyarellenes-internacionalista ellenzéki koalíciója hatalomra tör és a globalista erőknek készül kiszolgáltatni hazánkat. Hatalmas felelőssége van tehát minden nemzethű választópolgárnak abban, hogy ezt megakadályozzuk, annak is tudatában persze, hogy a jelenlegi rendszer számos hibát is elkövetett, de nemzetpolitikai és nemzetvédő eredményei jelentősek.

Azért most, hogy az egykori nemzeti radikális párt nyilvánosan megtagadta a lényegét vegyük már észre, hogy ennek csak a hellerágnesek tapsikolnak (https://goo.gl/AxXUPL
) és egyre intenzívebben zajlik az eszmei megalapozása annak, hogy a Jobbikot betereljék a balliberális nemzetvesztők ördögi terveinek végrehajtásába. Ez végezetes lenne a Nemzetre, illetve a most rám és Morvai Krisztinára a fájdalmas szembesítés miatt esetenként méltatlanul haragvó még aktív jobbikosok pártjára is. Nem a tükörben van a hiba !

Tűnjön már fel, hogy ha 2006 őszi rendőrterrort tagadó, liberális főideológus, Heller Ágnes ezerrel kampányol a Jobbik mellett, a javára való visszalépésre buzdít, akkor itt valami nagyon nincs rendben ! Vajon miért érdekelt a Jobbik futtatásában Heller ? Találgassunk !

Vagy nem tűnik fel, hogy a Jobbik által favorizált Márki-Zay Péter gőzerővel és "radikálisan" dolgozik a mostani rendszer felszámolásán (amelynek maradása szerinte Trianonnal érne fel...) hazafiak számára vállalhatatlan olyan figurákkal, mint az anarcho-liberális, sorosista Gulyás Márton, akiről a vásárhelyi "hős" azt mondja, hogy "az alapértékeink közösek." ?

Márki-Zay elégedetten közli a 444.hu-n (https://goo.gl/cmbs9d
) a Jobbikról, hogy "örvendetes, hogy a szélsőségektől igyekeztek megszabadulni" és közös rendszerváltó alapértéknek tekinti a gyarmatosító, nemzetállamok felszámolására törekvő és az Európát tönkre tevő bevándoroltatási programot agresszívan erőltető "EU iránti elkötelezettséget." Azzal is elbüszkélkedik, hogy a 2002-2010 közötti nemzetsorvasztó időszak és a 2006 őszi rendőrterror fő felelősével, az MSZP-vel milyen remekül működött együtt a Jobbik. ( "A stábban a Jobbik és az MSZP helyi elnöke együtt volt egy baloldali civil emberrel és velem, tulajdonképpen már négyen megtestesítettük azt az együttműködést, ami a sikerhez vezetett.")
Kicsiben tehát már bizonyítottan megtörtént a szóban oly hevesen tagadott együttműködés.

Gondolkozzatok hazafiak és képzeljétek el milyen lenne, ha a választás után a ballibekkel koalícióra kényszerülő Jobbik részvételével működő kormányban ne adj Isten, de Heller Ágnes lenne a kultuszminiszter vagy esetleg Alföldi Róbert, és akkor mehetünk végig a tárcákon... Estleg Bárándy Péter ismét igazságügyi miniszter, Gulyás Márton netán a honvédelmi miniszter, Juhász Péter a belügyminiszter, Kunhalmi Ágnes az egészségügyi miniszter és így tovább?

Mirkóczki Ádám tegnap megint bizonyított:
Kálmán Olgica azon kérdésére (https://goo.gl/LWYauU
 5:15-től), hogy mi lesz, ha a Fidesz kisebbségbe került, és egyedül nem tud kormányt alakítani a Jobbik azt a dodonai választ adta, hogy "először érjük el a hidat, aztán átmegyünk rajta", továbbá "két hét alatt még sok minden történhet..." Sőt szerinte "ez Vona Gábornak a legnagyobb teher, ő többféle forgatókönyvvel készül, amelyet rajta kívül más még nem is ismer."

Jól hallottuk ? Vajon mi történhet két hét alatt ? Nem tudhatja a választás előtt egy hazafias szavazó, hogy mit tervez a Jobbik a választás után, ha koalícióra kényszerül ? Ezt úgy hívják bianco csekkes felhatalmazás. Ezek szerint bármilyen párt neve felkerülhet a partner listára. Utólag. A beleszólás lehetősége nélkül. Gondolkozzunk már el !

Mirkóczki miért nem utasította vissza még a feltételezést is, hogy a választás után egy gyékényen árulnák a hazát a szemkilövetőkkel és bevándorláspártiakkal... ? Vajon mi ez a rejtélyes többféle forgatókönyv ? Gondolom nem csak én szeretném tudni, hanem százezrek !

És miért nem nevezte meg miniszterjelöltjeit Vona Gábor ? Ráadásul választási győzelem esetére szakértői kormányt ígér, tehát a választás előtt meg nem ismerhető külsős "szakértő" ejtőernyősökre bízná a nemzetpolitikailag súlyos kérdéseben való napi ezernyi döntést a tárcák élén. Nevetséges érv, hogy akkora félelem lenne az országban, hogy senki nem merte a nevét adni. Érdekes, hogy 2010-ben a Gyurcsány-Bajnai önkény és emberi jogi elnyomás idején ismert volt a Jobbik miniszter-jelöltjeinek a listája. Anno büszkén vállaltam a máig irányadó Radikális változás c. választási program egyik kidolgozójaként és a magyarság iránt elkötelezett nemzeti jogvédőként az igazságügyi miniszter-jelöltséget.

Nos tény: a nemzeti radikális hazafiak szenvedélyesen, szívvel-lélekkel és tettre készen szeretik hazájukat. De nem hülyék.

http://demokrata.hu/hir/belfold/merre-tovabb-radikalisok