A "Merre tovább radikálisok" c. vitafórum teljes felvétele (2018.03.20.) - Karigeri az indexen: "Egy baloldali-Jobbik kormány is jobb, mint ez a rendszer"

A vitafórumon a nemzeti radikalizmusról, a Jobbikról és a választásról kifejtett álláspontom 7:55-34:38 között látható, illetve Budaházy-Hunnia ügyről 1:15:00- 1:16:38 és 1:50:07-1:55:10 között nyilatkozom. 1:16:39- 1:21:22 között arról szólok, hogy hogyan játszotta el az esélyt a Jobbik arra, hogy értékalapú, nemzeti érzelmű emberek gyűjtőpártjaként a haza javát szolgálja akár ekként kormányra jutva is, mivel az osztrák modell kézzelfogható realitás lehetett volna. Kifejtem többek között: hogyan lett ehelyett az önrendelkezés útját járó magyar rendszert felváltani akaró, helyette a korábbi EU szervilis, hazafiatlan liberális "köztársaságot" restaurálni kívánó és totálisan bevándorláspárti, a jelentős részben szemkilövetőkből álló balliberális oldal potenciális koalíciós partnere.

Karácsony Gergely ma az index-hu-n (https://goo.gl/5v2R6z
) kimondta: "Egy baloldali-Jobbik kormány is jobb, mint ez a rendszer". Vegyük már észre, hogy az ezt szolgáló eszmei és politikai hídverés ennek érdekében már zajlik egy ideje. (ld. Mirkóczki "öszödi beszéde, Heller kortesbeszéde a Jobbik mellett stb.)

Ébresztő hazafiak ! Ne legyen senki bűnsegéd a hazafiatlan, liberális "köztársaságot" restaurálni kívánó szemkilövetők, bevándorláspártiak és olimpiagyilkosok hatalomra segítésében !

Az eseményről szóló értékelésem és a hazafiak felelősségéről szóló írásom itt olvasható: https://goo.gl/wgMSct

Továbbra is vallom: nyíltan, őszintén, felelősen és a nemzetünk iránt érzett aggódással kell most a választásról hazafiként gondolkozni. Vallom, hogy ez a hozzáállás visz előre most, mert a tényektől elszakadt pártos elvakultság és vallásos pártimádat megfoszt a tisztánlátás képességétől. A választás nem pártokról, hanem a nemzetünkről szól. A nemzethűség előbbre való a párthűségnél. Ehhez érdemes igazítani döntéseinket.