Sajtótudósítás a 2006 őszi rendőrterror miatti kártérítési perről

A Magyar Idők c. napilap ma korrekt tudósítást (https://goo.gl/vvKsZt) hozott le a 2006 október 23-i gyurcsányi rendőrterror jogellenes oszlatása által a Kossuth térről kiszorított 173 tüntető három vezető személyiségének (Gonda László, Fáber Károly, Bene Gábor) rendőrséggel szembeni kártérítési perében tegnap tartott első tárgyalásról. A BRFK vitatta a jogalapot és elévülésre hivatkozott, ugyanakkor az ugyanezen jogsérelem miatt az Emberi Jogok Európai Bírósága előtti -
még a néhai dr. Grespik László által indított - strasbourgi eljárásban az igazságügyi tárca tavaly decemberben már elismerte a kárfelelősséget és egyezségre való nyitottságot jelzett. Az egyezségi tárgyalások utolsó fázisban vannak. A következő tárgyalás március 14. 8.30-kor lesz a Fővárosi Törvényszéken.

Saját videós tudósítást holnap tesszük közzé.

Mi nemzeti jogvédők, a jogsértettekkel együtt soha nem adjuk fel az igazságtételért folytatott küzdelmet és nem nyugszunk a jogsértettek teljes körű jóvátételéig, továbbá Gyurcsány, Gergényi és társaik rendőrterror és megtorlások miatti börtönbe juttatásáig !