A fideszesek fejében legalább megtörtént az elszámoltatás: Menczer Erzsébet szerint Gergényi el van ítélve

Az Igazságtételt 2006 őszének! Facebook-oldal elindított egy kezdeményezést, hogy mindenki tegyen föl a körzete kormánypárti képviselőjének 2006 őszével kapcsolatban kérdéseket annak fogadóóráján. Érkezett a "holokauszttagadós" Nagy Györgytől is egy beszámoló egy ilyen találkozásról, melyből kiderül: Menczer Erzsébet szentül meg van győződve arról, hogy Gergényit elítélték 2006 miatt, mert látta a tévében, hogy bíróság előtt állt...

Íme a levél:

Kedves Jogfosztottak!
Tegnap személyesen találkoztam Menczer Erzsébet parlamenti képviselővel a fogadóóráján - ő jelenleg az én körzetemben megválasztott országgyűlési képviselő.
Az a benyomás uralkodott el rajtam, hogy értelmes, mint egy szobanövény. A beszélgetésünk végén kihangsúlyozta: ami elhangzott, az nem nyilvános, és külön kijelentette, hogy semmit nem hozhatok belőle nyilvánosságra. Ismételten megemlítem, hogy ez egy parlamenti képviselő fogadóórája volt, és nem egy babazsúr, vagy bármi magáncsevej.
Nagyjából így kezdődött a beszélgetésünk:
Én: Hogy értékeli a 2006-os eseményeknek a számonkérését és jóvátételét?
M.E: Milyen tekintetben? Hogy mi történt 2006 őszén, azt mélységesen elítélem.
Én: Ön hogy értékeli a 2006-ban meghurcolt áldozatoknak az elégtételét, vagy a bűnösöknek a megbüntetését?
M.E: A Gergényi el van ítélve, jó néhány rendőr ki lett rúgva, a belügyminiszter - én azt gondolom, hogy - rendet rakott a rendőri állományban, és folyamatosan zajlanak ezek a perek.
Én: Gergényi el lett ítélve?
M.E: Igen!
Én: Én nem tudok róla, elnézést. Miért ítélték el, vagy mikor volt az, hogy elítélték volna?
M.E: Egy hónapja? Nem nézte a televíziót? Körülbelül egy hónapja láttam egy részletet a bírósági peréből a tévéhíradóban.
Nem folytatom tovább, mert ezen mintavétel alapján elképzelhető a tájékozottsága. A 2006 -os események témájától ezek után eltért, és kerülte, mint macska a forró kását.
Üdvözlettel:
Nagy György
(Kuruc.info)