Gaudi a "Szabadfogás" c. műsor november 25-i adásában a Hír Tv-n

A Hír TV  állandó vendégeként a "Szabadfogás" c. vitaműsor újabb adásában szerepeltem, ezúttal november 25-én (9. adás).  A műsor minden héten szerda 20 órától látható a Hír Tv-n, amelyben ötödmagammal vitatjuk meg közügyeinket, egyfajta civil parlamenti fórumként. 

A mostani műsor témái többek között helyzet Európában a párizsi terrorcselekmény után, az Európai Parlament "mindent megoldó" határozati javaslata az iszlám radikalizmus és terrorizmus "megelőzéséről", az illegális bevándorlók és terrorizmus kapcsolata, ENSZ BT határozat az Iszlám Állam ellen, RTL Klub kitiltása a Parlamentből, kieshet-e az Országgyűlésből az MSZP. Mivel udvarias ember vagyok, ezért a mostani műsorban 17 percig vártam türelmesen, hogy megszólalhassak, de utána azért rendesen belehúztam...

A 9. adás felvétele itt tekinthető meg.

Szereplők rajtam kívül: Bogdán László, Cserdi polgármestere, Csintalan Sándor rádiós műsorvezető, volt képviselő, Kardos Gábor borász, filozófus, Konok Péter történész és Wahorn András zenész, képzőművész. A műsorvezető Dévényi István, a valasz.hu felelős szerkesztője. Főszabály szerint kéthetenként vagyok a műsorban, esetenként gyakrabban, váltótársam Usztics Mátyás színész, rendező.

A következő szereplésemmel készült adást december 9-én 20 órától adja a Hír Tv. 

Továbbra is várom a véleményeket, javaslatokat!  Jó szórakozást és ha tehetik nézzék a következő adást is!

Honfitársi üdvözlettel: dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő