Kergessük el a földrablókat Magyarországról! (videó)

2014. február 3-án, A termőföld tulajdonjogának megszerzését vagy használatát korlátozó jogszabályi rendelkezések kijátszására irányuló jogügyletek feltárásáról és megakadályozásáról című törvényjavaslat vitájában Gaudi-Nagy Tamás a földrablások rendkívül sajnálatos és azonnali megoldást követelő helyzete kapcsán emelt szót az Országgyűlésben. Az utolsó tartalékaikat áron alul, sokszor megtévesztve eladó magyar emberek esnek áldozatul az öltönyös, ügyvédi háttérrel rendelkező strómanoknak, akik járják az országot, és teszik az ajánlatokat az értékes magyar termőföldre.

Minden olyan javaslatot a kezdettől fogva támogatunk, és támogatok én is személy szerint, amely arra irányul, hogy zárjuk ki, szorítsuk ki, egyszerűen kergessük el a földrablókat Magyarországról - fogalmazott felszólalásában a nemzeti radikális képviselő.

Gaudi figyelmeztetett: május elsejével felszabadul a magyar föld. Sajnos olyan földtörvény került elfogadásra, amely nem ad kellő védelmet, azonban a kormányzat valamiért nem látta fontosnak a magyar termőföld Alaptörvényben foglalt védelmét.

A felszólalás alább megtekinthető: