Tüntetés május 1-ején a magyar termőföldért és az EU gyarmatosítás ellen

Minden hazáért aggódó és ellenállásra kész hazafit várok szeretettel a május 1-én 18 órakor megtartandó elszámoltató és ellenállást hirdető tüntetésre, amelyet azért szerveztem, mert nem tűrhetjük, hogy egy tisztességtelen népszavazást követően tíz évvel ezelőtt az Európai Unióba történt kényszer-csatlakoztatásunk után éppen a tüntetés napján, május 1-én megnyílik a magyar termőföld megszerzésének lehetősége a külföldiek számára.

Kötelességünk a nemzetünkre kártékony 10 év mérlegének megvonása és a  tiltakozás hazánknak az Európai Unió által is gerjesztett gyarmatosítása ellen. Hazánk egyértelműen vesztese a csatlakozásnak. Az elcsatolt magyar testvéreknek is romlott a helyzete.

Általános ellenállási mozgalomra van szükség a gyarmatosítás megszüntetése, a magyar termőföld külföldi kézbe kerülésnek megakadályozása érdekében  és az ehhez szükséges kormányzati, törvényalkotási és civil szervezeti lépések megtétele érdekében az újabb trianoni tragédia megakadályozására.

Követeljük, hogy a 2014. május 6-án megalakuló új Országgyűlés elsők között, haladéktalanul döntsön az Alaptörvény módosításáról  a külföldiek termőföldszerzése megakadályozása és hazánk EU tagságának megszüntetése érdekében tartandó népszavazás lehetővé tétele és a korábbi szabályok szerinti megtartása érdekében, továbbá a jelenlegi hazaáruló  földtörvény hatályon kívül helyezéséről és a termőföldet hazai kézben tartó és egyúttal az oligarcháktól is megvédő Nemzeti földtörvény elfogadásáról.

Hazafias kötelesség, hogy ebben a sorsfordító időszakban a cselekvés útjára lépjünk és végre mozgalmi erővel gyakoroljuk a nemzeti ellenállás jogát a Szent Korona tulajdonának védelmében.
Az eddigi eszközök nem bizonyultak elégségesnek, most a küzdelem új útjára kell térnünk !

A harci kedv fokozása érdekében kérlek Benneteket nézzétek meg Morvai Krisztinával közös felhívásunkat a magyar föld megvédésére.

A tüntetésen felszólaló barátok, harcostársak neve garancia arra, hogy megkerülhetetlen erejű szembesítésre és mozgósításra kerül sor. A tüntetés során a gyarmattartók részére a nemzeti ellenállási jog érvényesítését jelentő ultimátumot tartalmazó petíciót adunk át.

Mindenki hozzon még hét embert és a majálisozás után térjen velünk együtt az ellenállás útjára !

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu