Terjed a kétharmados ragály: Önök tényleg ennyire hülyének nézik az embereket ?

Gaudi-Nagy Tamás levele a cigány székház botrányt sunyin elhallgató index.hu főszerkesztőjének

index.hu
Mészáros Zsófi főszerkesztő részére


Tisztelt Főszerkesztő Úrnő !

Az index.hu hitelességével már eddig is voltak aggályaim, de a most észlelt eset sajnálatos módon alátámasztja azt a vélekedést, hogy az Önök portálja már nem is törekszik a valóság bemutatására, különösen a hazai politika történéseivel kapcsolatban.

Tegnapi parlamenti ülésről szóló összefoglalójukban az állami vagyon egyes kérdéseiről szóló törvénnyel kapcsolatos ismertetőben Önök nemes egyszerűséggel hatalmasat tévedve egyházak részére történő ingatlanadásról adnak hírt, miközben 12 ingatlan egyházi tulajdonba adása mellett a Fidesz cigány szatellitszervezete a Lungo Drom is kapott egy értékes ingatlant. Gondolom azért Önök szerint sem egyház a Lungo Drom! Ügyrendi vitát kezdeményeztem a szavazás előtt, mivel az az ingatlan átadás sérti az Alaptörvény 38. § (4) bekezdését, még az MTI is tudósított erről ("Tucatnyi állami tulajdonú ingatlant adnak át egyházaknak, épületet kap a Lungo Drom is" címmel) , sőt később a 2012-es költségvetésről szóló törvény módosításának záróvitájában is visszatértem erre a felháborító és botrányos ügyre. Az Önök felületességére igazán illik az a szó, hogy égő.

Önök helyett megírtam a tudósítást. (itt található az előzményi hír, "természetesen" ez sem volt hír Önöknél)

Lássuk van-e annyi szakmai önbecsülés Önökben, hogy lehozzák-e ezt a hírt ?

Tudósítójuknak csupán annyira tellett a tegnapi napról velem kapcsolatban, hogy "önkéntes rendőrködtem" amikor a kormánypárti képviselők minden elnyomó zsivajgásának próbáltam véget vetni Varga Géza jobbikos frakciótársam földtörvénnyel kapcsolatos napirend előtti felszólalása közben az elnökösködő Jakab István helyett. Hozzáteszem részben sikerült is, de Önöknek ez a szavazat-kifizetős botrány egyáltalán nem tűnt fel. Vagy feltűnt és elhallgatták ? Egyik rosszabb mint a másik.

Úgy látszik terjed a kétharmados ragály: Önök tényleg ennyire hülyének nézik az embereket ?

Tisztelettel:

Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő, Jobbik frakció
www.gaudi.jobbik.hu