Tiltakozzunk együtt Brüsszelben az EU bevándoroltatási programja és Európa elárulása ellen

November 29-én 14 órától Brüsszelben az Európai Parlament épülete előtt magyar kezdeményezésű európai nemzetek hazfiaival együtt tiltakozó tüntetésen vágjuk Juncker és a többi áruló európai vezető arcába, hogy: eddig és ne tovább ! Nem tűrjük tovább az európai nemzetek felszámolását célzó őrült és ördögi bevándoroltatási terv (magyar nevén Soros terv) végrehajtását. Mivel eddig nem hatott semmilyen józan érv, most egy kemény üzenetet küldünk a brüsszeli vízfejnek, Soros bérenceinek: húzzanak el, vigyék magukkal Sorost, a sorosista álcivil szervezeteket és az Európába vezényelt milliónyi migránst, nem kérünk belőlük.

A felszólalók között leszek magam is dr. Morvai Krisztina és Tőkés László európai parlamenti képviselők, ifj. Hegedűs Loránt és több európai nemzeti patriótái mellett.

Találkozó 14 órakor Brüsszelben a Place Luxemburgon, a tüntetés 17 óráig tart.

Az Európai Parlament plenáris ülésére időzítettük a nagyszabású tiltakozó nagygyűlést. Sokat dolgoztunk azon, hogy minél szélesebb platformú felszólalói és tüntetői kör jöjjön létre a demonstráción, amelyet a szeptemberi kvótaítélet és a Soros-terv egyre gátlástalanabb erőltetése generált.

Ha Isten velünk, ki ellenünk?

Részletek Itt és Itt.