Toroczkai álbajuszban harcolt a parkolótársaságok ellen (videó)

,,Fontos megjegyezni, hogy írásbeli határozatok nélkül ilyen döntéseket hatályban tartani vagy meghozni törvényes indokolás nélkül, ráadásul a hatályos törvény szellemével és betűivel ellentétesen nem megengedhető" - mondta Gaudi-Nagy Tamás, utalva arra, hogy Toroczkai Lászlót önkényesen, minden jogalapot nélkülözve tiltották ki a Parlamentből.


Toroczkai László a parkolási cégek behajtómódszerei ügyében indult kormánypolitikusokhoz, hogy az interneten megfogalmazott kérdéseket átadja nekik. Miután nem sikerült zakóban bejutnia, álruhába bújt.

A rendőrségnek ennyire futotta a történtekkel kapcsolatban 48 órával a rendkívül aránytalan és jogsértő intézkedés után:

,,Megkeresésükkel kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az abban megjelölt időpontban a Rendőrség a Kossuth téren az Országházba történő belépés előtt igazoltatást hajtott végre az épületbe belépésre jelentkező több személy vonatkozásában. Az igazoltatásra az országos rendőrfőkapitány úr által az egész ország területére elrendelt fokozott ellenőrzés keretén belül került sor. Az igazoltatottakkal kapcsolatosan eljárást a Rendőrség nem kezdeményezett. " - válaszoltak az Alfahír munkatársának.

Többször elmondtuk már, hogy hazánk a politikus -, cigánybűnözés mellett a rendőrbűnözéstől is szenved. Valamiért most sem volt jobb dolga a készenléti sündőrségnek mintsem a Zagyva György Gyula és Gaudi-Nagy Tamás meghívására a parlamenti körbevezetésre érkező csoportot vegzálni.
Palócbetyár.com nyomán

Tags: