Győzelem: a felmentés filmje - videós összefoglaló

Hálásan köszönöm a gratulációk özönét, amelyeket a Pásztor ügyben történt felmentésemet követően kaptam.

Nagyon jól estek és megerősítést adnak a további küzdelmekhez.

Hasonló döntést kívánok mindenkinek, akikkel szemben koncepciós eljárás van folyamatban, így a már hatodik éve ilyen eljárás, koncepciós terrorvád alatt  álló Budaházy Györgynek és társainak is. 

Ugyanakkor hiába jelentettük fel: Gyurcsány pedig még mindig szabad lábon grasszál, sőt 2006 véres őszéhez hasonlóan megint a terrort élteti. Akkor a rendőrterrorban volt benne vaskosan, most pedig a hazánk határait agresszíven támadó, terrorcselekményeket elkövető  bevándorlók oldalára állt és aránytalan rendőri erőszakot emleget.  

Kérem tekintsék meg Almási Lajos izgalmas videó-összeállítását az ítélethozatali tárgyalásról, amely bemutatja a tárgyalás legizgalmasabb pillanatait: az ügyész elképesztő "munkáját", a védelem erőfeszítéseit és a bíró kiváló teljesítményét.

A videóban röviden értékelem is a történteket.

Rövidesen felkerül honlapomra a teljes vádbeszéd, a védőbeszédek és az utolsó szó jogán elmondott beszédem, mivel jogtörténeti jelentőségű üggyé vált ez az eljárás és fontos, hogy minél többen megérthessék a koncepciós eljárások világát.  

Ezzel is szeretném segíteni nemzetünk öntudatra ébredését!

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

Tags: