Újabb koncepciós büntetőeljárás ellenem: ezúttal Pásztor leköpése miatt

Bekövetkezett, amit pár napja már sejtettem és előre vetítettem (ld. ennek hírnek a 3. bekezdése): Pásztor május 6-i leköpése kapcsán engem is meggyanúsítottak, dacára annak, hogy korábban még csak tanúként hallgattak meg, akkori vallomásom itt olvasható. Most már hárman vagyunk gyanúsítottak, és elképesztő módon már több mint 30 napja előzetesben tartják az ügy miatt meggyanúsított egyik asszonyt.

Itt elérhető az mno.hu-n megjelent hírt, amely véleményemet röviden tartalmazza: miszerint a korábbi gyanúsításomhoz hasonlóan ebben az esetben is nyilvánvaló és szakmailag levezethető, hogy politikai koncepciós eljárásról van szó, mivel nincs szó közvádas bűncselekményekről, felbujtás szóba sem jöhet és büntethetőséget kizáró ok az, hogy az országgyűlési képviselőt képviselőként kifejtett véleménye vagy általa elmondott tény miatt nem lehet felelősségre vonni mandátuma lejártát követően sem.
A több órás kihallgatásról videó felvétel készült, amelyet rövidesen közzéteszek, illetve kiadom az önkényes és törvénysértő eljárásokról szóló összegző közleményemet.
Addig is megtekinthető Sodi 66 másodperces összeállítása itt, amely  a kihallgatásom és rabosításom  (DNS mintát, ujjlenyomatot vettek és alaposan lefotóztak, mint egy bűnözőt) előtti és utáni hangulatot rögzíti.

A 2014. június 25-i kihallgatásom utáni, Budaházy Gyurival folytatott beszélgetésem teljes felvétele (15 perc) Budaházy György legújabb műsorában volt látható és  itt tekinthető meg:

A föld- otthon és nemzetvédőktől, hazaárulókat leleplezőktől reszketők szándéka nyilvánvaló: jogtalan eszközökkel levadászni mindenkit, aki az ellenállás útjára akar lépni ennek a kizsigerelt, gyarmatosított és idegenszívűek, földrablók által megszállt országban. Üzenetem ismét a korábbi, az ír ellenállók jelszava: Minél nagyobb az elnyomás, annál nagyobb az ellenállás!

Budapest, 2014. június 26.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
www.gaudinagytamas.hu