Feljelentettem a földvédők elleni törvényellenes hajtóvadászat felelőseit- kihallgatásom teljes jegyzőkönyve

A Budapesti Rendőr-főkapitányság órákkal  Orbán Viktor harmadszori miniszterelnökké választása előtt éppen ma - négy nappal a történtek után - május 10-én látta szükségesnek , hogy tanúként hallgasson ki  a tegnap a köztársasági elnök által kiadott központi parancsszóra a május 6-i földvédő tüntetés résztvevői ellen indult koncepciós eljárásban.

Mikor ezeket a sorokat írom az újdonsült kormányfő éppen arról beszél, hogy szélsőségesnek és veszélyesnek tekinteni azt, aki  a gyarmatosító EU-ból való kilépést szorgalmazza, tehát már szélsőséges és veszélyes is vagyok az EU tagságot ellenző, föld és nemzetvédő százezernyi honfitársaimmal együtt.

Megkapták: 10 oldalas vallomásomban részletes nyilatkozatot tettem a május 6-i földvédő tüntetésünk érdemi és sikeres történéseiről, a hazaáruló Pásztor  leköpését megelőző körülményekről és feljelentettem a legfeljebb tettleges becsületsértésnek minősült leköpés miatt tett feljelentés hiányában ennek a jogellenes garázdaság miatti bűntetti eljárásnak a megindítását elrendelő ismeretlen rendőri vezetőket és minden abban részt vevő rendőrt.
 
Végül panaszt tettem az idézésem lakásomon nap közben megkísérelt, fenyegető jellegű  törvénytelen kézbesítése miatt és az egyébként tömegesen előforduló, mindennapi bűnözés miatti bűncselekmények kapcsán indított eljárásokban mutatott elfogadhatatlan rendőri  enerváltságához  képesti indokolatlan kettős mércés jellege miatt. A kihallgatás során nyilvánvalóvá vált, hogy a rendőrök számára is döbbenetes ez a felhajtás és törvénysértés.

Amint az tegnap írtam ennek keretében több embert a gyurcsányi időszakból ismert módszerekkel TEK és BRFK nyomozói lakásukon váratlanul felkerestek és kihallgattak, sőt Sodinál lakásán videofelvételeket foglaltak le.

A május 6-i tüntetésen elfogadott petíciónk követelése szerint a Országgyűlésnek még 2014. május 22-ig van ideje arra, hogy a petíciónkban rögzített hármas  földvédelmi csomagot elfogadja.

Ne feledjük: ma 18 órától föld- és nemzetvédő tüntetés a Kossuth téren május 10-én! Folytatjuk a nyomásgyakorlást!

Felhívás a mai tüntetésre.

Ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van és mi itthon vagyunk!
A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!

Budapest, 2014. május 10.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

CsatolmányMéret
doc00916520140510133554.pdf563.26 KB