1956 és 2006 egy tőről fakad: szabadságvágy-felkelés-bolseviki terror-kíméletlen megtorlás a nemzetidegen baloldaltól - tavalyi beszélgetés Budaházy Györggyel a párhuzamokról

A 66 évvel ezelőtti szabadságharc mai évfordulója alkalmából nemzeti jogvédő közösségünk nevében üzenem:

Soha el nem múló tisztelet és dicsőség az antikommunista ellenállás 1956-os szabadságharcos hőseinek !

Bátor hőstetteik köteleznek, emlékeztetnek és nemzetvédő cselekvésre ösztönöznek.

Ebből merítettünk sokan erőt és ösztönzést a liberálisokkal szövetkező posztkommunisták nemzetvesztő politikája elleni tiltakozásra is és ellenállásra 2006 őszén is.

1956 és 2006 egy tőről fakad: a nemzet szabadságvágyát felkeléssel fejezte ki, amelyet bolseviki terrorral, majd kíméletlen megtorlással vert le a nemzetidegen baloldal.

A két történelmi eseménysor közötti párhuzamokról beszélgettünk a gyurcsányi állami terror tavalyi 15. évfordulóján a Polgári Mulatóban Velkovics Vilmos (Hír Tv főszerkesztője) moderálásával Bándi Kund '56-os szemtanúval és a gyurcsányi megtorlás miatt még mindig terrorvád alatt és letartóztatásban levő hazafival, Budaházy Györggyel. A beszélgetés időszerűsége miatt azt ismét a hazafias közönség figyelmébe ajánlom.                                                       

http://njsz.hu/1956-es-2006-kozos-vonasai-soha-tobbe-baloldalt-evfordulos-beszelgetes-a-polgari-mulatoban-2021-10-23/

A jogsértettek és  a nemzeti jogvédők  nem adják fel: nem felejtjük  és nem felejtetjük el soha a gyurcsányi terrort, küzdünk azért, hogy  a 2006 őszi állami terrorért felelős politikai és rendőri vezetők ne  úszhassák meg, pártjaik, csatlósaik ne kerülhessenek soha vissza a hatalomba, a gyurcsányi önkény időszakában koncepciós eljárás alá vont hazafiak (Budaházy és 16 társa) végre megkapják az eljárási kegyelmet.

Az eljárási kegyelmért kiálló Budaházy Bizottság az Igazságtételért várja a csatlakozókat !

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Telegram: t.me/nemzetijogvedok