A 2006-os rendőrterrorral összefüggésben bűnügyeket egyesített a Budapesti Nyomozó Ügyészség- még mindig nem találják a felvételeket eltüntető rendőröket

A Budapesti Nyomozó Ügyészségen Gőbl György (Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete) feljelentése alapján hivatali visszaélés bűntette miatt indult eljárást a Gaudi-Nagy Tamás, Morvai Krisztina, Novák Előd, Pál Gábor és Zagyva György Gyula feljelentése alapján hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt indult bűnüggyel egyesítették, mivel a két büntetőeljárásban vizsgált cselekmények tárgya szorosan összefügg - tájékoztatta a feljelentőket dr. Ott István vezető ügyész.

Gőbl ellen 2006-ban indult egy koncepciós eljárás, mely során a BRFK a vele kapcsolatos büntetőeljárásban a 2006-os őszi  rendőrterrorról készült rendőrségi felvételeket nem bocsátotta a bíróság rendelkezésére, amivel súlyos jogsérelmet okoztak neki. Gaudi-Nagy Tamás, Morvai Krisztina, Novák Előd, Pál Gábor és Zagyva György Gyula azért tettek feljelentést, mert a rendőrség több, a 2006-os események során készített videofelvételt nem adott át a Balsai-bizottságnak, azokat megsemmisítették.

A feljelentést elsősorban az eltüntetett, kulcsfontosságú rendőrségi felvételek és rádióforgalmazási adatok miatt 12 különböző bűncselekmény miatt tették meg a nemzeti jogvédők és radikális képviselők. A feljelentés kapcsán a Teve utcai rendőrségi székház előtt, 2012. március 7-én tartott sajtótájékoztatóról készült beszámoló és videó-összefoglaló Itt található:

Jobbik: Hazudik a rendőrség a 2006-os felvételek ügyében; feljelentést tesznek + Videó + Feljelentés