Dr. Gaudi-Nagy Tamás nyílt levele a XV. kerületi választópolgároknak

Kedves Honfitársaim!

A 2010-es országgyűlési választás tétje hatalmas: népszavazást jelent az elmúlt húsz évről!  

Három út áll előttünk: az elmúlt 8 év csődjéért felelős korrupt, jogot sárba tipró, politikusbűnözőkkel teli álbaloldali-neoliberális (MSZP), a multicégek uralmát elfogadó, transzatlanti érdekeket szolgáló és államadósságot szentként tisztelő polgári-liberális (Fidesz) és a Jobbik által kínált valódi rendszerváltozás, a nemzeti felemelkedés útja. Elutasítom az országot válságba, az embereket szegénységbe taszító Gyurcsány-Bajnai korszakot, de a Fidesz kínálta hiteltelen számonkérés (az MSZP-vel együtt szavazták meg nemrég a felelősségre vonást elnehezítő titoktörvény szigorítást, és a bankmentő-csomagot), kamatrabszolgaság fenntartása és a nagykoalíció irányába tett lépések is elfogadhatatlan.  

Rákospalota, Újpalota és Pestújhely képviselőjeként és a Jobbik igazságügy-miniszter jelöltjeként célom, hogy az ország és a XV. kerület végre a felemelkedés útjára lépjen, a dolgok a helyükre kerüljenek: az emberek bizalmával visszaélő politikusbűnözőkkel ki a hatalomból és be a börtönbe, adják vissza a lopott közvagyont, az emberek kizsigerelését eredményező államadósság visszafizetését meg kell tagadni, a becsületes, dolgos magyar embereknek legyen tisztes megélhetésük, ne zsákmányolják ki a multicégek, megélhetési gyermekvállalás helyett  családi adózás, főállású anyaság és szociális kártya, a külföldi cégek fizessenek sokkal több adót és hazai vállalkozásokat segítse és támogassa az állam, az APEH és a többi hatóság ne sanyargassa a vállalkozásokat, a közterhek ne kényszerítsék csődbe és a tilosba a kisvállalkozásokat, az áruházak polcain legalább 80 %-ban jó minőségű, egészséges hazai élelmiszereket lehessen jó áron venni. A kerületben ne plázák épüljenek, hanem munkahelyeket teremtő vállalkozások, a kerületi termőföldeket vehessék bérbe az itt lakók kedvezményesen, hogy saját termelésű biozöldséget és gyümölcsöt fogyaszthassanak. Meg kell védeni a magyar termőföldet, nem kerülhet külföldi kézbe, mert akkor a magyar mezőgazdaság megszűnik és mindent elárasztanak az olcsó, agyontámogatott, de rossz minőségű és egészségre ártalmas külföldi termékek. Erős és bűnözőkkel leszámolni képes rendőrség kell a mostani párthadsereg helyett és létre kell hozni a csendőrséget, amely meg fogja védeni az embereket. A törvény vasszigora fog lecsapni a bűnözőkre. Tisztes nyugdíjat kell biztosítani a szépkorúaknak, hogy ne éhezzenek és a számlák fizetése mellett emberhez méltó módon élhessenek. 

Kiemelt célom a panelházban élők helyzetének javítása a Jobbik panel stratégiája és cselekvési terve alapján: a fenntartási költségeinek reális szintre csökkentésével, és élhetőbbé tétellel (több parkolóhely, igényes parkosítás, kulturális és sportlétesítmények), meg kell szüntetni, hogy a panelban élők hosszú évekre el kell kötelezzék magukat a házak felújítása miatt az embereket kizsákmányoló idegen tulajdonú élősködő bankoknak. Azonnal csökkenteni kell a közszolgáltatási- és a parkolási díjakat. Vissza kell álltani a jogállamot: ismét lehetővé kell tenni, hogy a magyar emberek megkülönböztetés és mindenfajta joghátrány - bebörtönzés és csonttörés - nélkül gyakorolhassák emberi jogaikat (gyülekezhessenek, egyesülhessenek, véleményt nyilváníthassanak, sztrájkolhassanak), a jogtiprások felelőseit el kell számoltatni. 

Számomra a Kárpát-medencében jelenleg határokkal szabdalt testtel élő magyar nemzet szolgálata az elsődleges. Eddigi jogvédő, közéleti és civil szervezeti munkásságomat az a vezérelv irányította, hogy ennek a különleges értékekkel rendelkező, sokat szenvedett, de sokra hivatott és küldetéssel rendelkező közösségnek megmaradását és felemelkedését segítő, hasznot hajtó tagja legyek. Új feladatom ellátása során is ezt tartom szemem előtt. A nemzethez tartozik mindenki, aki magáénak érzi ezt a közösséget és ugyanazon problémáktól szenved: éljen a lerongyolódott fővárosban, annak bármely kerületében kertes házban, panelben vagy vidéken elhagyatott, védtelen, posta és busz, vonat nélkül maradt kistelepülésen kiszolgáltatva a bűnözésnek és a cselédmunkát végeztető cégeknek vagy intézményeit működtetni alig bíró, vonzó jövőképet sokszor adni nem tudó városban.  

Következetesen és kétes háttéralkuk nélkül fogok ezekért a célokért hitvallásom szellemében harcolni. 

Együtt érzek a nehézsorsú emberekkel, akiket munkalehetőséggel csábítottak e lakótelepre, de a rendszerváltás veszteseiként még elmenekülni sem tudnak a rendkívül rossz hőtani tulajdonságokkal rendelkező tízemeletesekből. Fórumaimon, fogadóórámon, jogsegélyszolgálatomon, a Magyarok Piacán, az Újpalotai piacon hatalmas érdeklődést és nyitottságot tapasztaltam programunk iránt, sőt rengeteg javaslatot kaptam Önöktől, amelyeket ezúton hálásan köszönök.  

Párttagságot nem vállalok, civil, nemzeti jogvédő maradok: azonban, ha Önök úgy gondolják, akkor 2010 májustól a nemzet templomában, az Országgyűlésben állok ki a magyar érdekekért, minél több jobbikos képviselőtársammal együtt. 

Jogászi-politikusi hitvallásom: „Célom, hogy a jog ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos és büszke életét.”

A Jobbik 88 oldalas programja a magyarok tényleges, valós tapasztalataira épül: igazságos, emberséges és megvalósítható jövőképet kínál. (a www.jobbik.hu honlapon olvasható) Garanciát mindezekre az jelentheti, ha a radikális változtatásra valóban hitelesen képes és kész erő, a Jobbik kap Önöktől bizalmat 2010 tavaszán.

Kérem mindehhez támogatásukat, felhatalmazásukat!

Köszönöm, hogy közel kétezer ajánlószelvénnyel lehetővé tették, hogy a gyökeres változás nemzet felemelkedését szolgáló programját képviselhetem! 

Isten óvja és vezesse Magyarországot! 

Szebb jövőt ! 

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője
a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje (
www.gaudi.jobbik.hu)
a Jobbik igazságügyi-miniszter jelöltje

Tags: