Elindultam a Nemzeti jogvédelem c. könyvem partiumi könyvbemutató körútjára

A körút első állomásaként tegnap, február 16-án Nagyváradon a Góbé Csárdában mintegy 50 érdeklődő előtt tartottam meg a Nemzeti jogvédelem c. könyvem bemutatóját és egyúttal fórumot az elcsatolt magyarok önrendelkezéséről, jogairól a trianoni diktátum 100. esztendejében.

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács által szervezett rendezvényen Borbély Zsolt Attila politológus, az EMNT alelnöke, Nagy Barna József, az EMNT alnöke és Pápay Zoltán a csodás Góbé Csárda tulajdonosa voltak beszélgetőtársaim.

Nagy tetszéssel fogadták a váradiak az EU diktátumai, a patriofóbok-globalisták nemzeti értékeink támadásaival szembeni önvédelemről, a nemzeti önrendelkezésről és a trianoni diktátum elkerülhetetlen meghaladásáról szóló gondolataimat. És egyúttal sok panasz elhangzott tőlük a magyarság jogfosztottságával, a nyelvi jogaik érvényesülésének hiányával kapcsolatban. A könyvből is sokat vásároltak.

A szervezők meghívtak egy újabb, idén szeptemberben tartandó nemzeti jogvédő fórumra, amelyre szívesen eljövök.

Ma Aradon tartom meg a könyvbemutatót Borbély Zsolt Attilával közösen. Helyszín: A Belvárosi Református Egyházközség imaterme (Deák Ferenc út 33.)
(Holnap Temesváron)

A rendezvény címe:
Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Nemzeti jogvédelm c. könyvének bemutatója és fórum az elcsatolt magyarok önrendelkezéséről, jogairól a trianoni diktátum 100. esztendejében

A kötet kedvezményes 10 lei áron lesz a helyszínen kapható a bemutató követően, amelyet dedikálok.

Szeretettel várok mindenkit !

Háttéranyag:
Dr. Gaudi-Nagy Tamás "Nemzeti jogvédelem" c. könyvének budai bemutatója - teljes felvétel (2019. 12. 10.)

https://gaudinagytamas.hu/dr_gaudi-nagy_tam%C3%A1s_nemzeti_…

2.
Gaudi új könyvéről, a hazánk elleni globalista patriofób támadásokról és a nemzeti jogvédelemről
https://www.youtube.com/watch?v=5zp9l6DR0TA