Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján (2020.02.27.)

Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján (2020.02.27.)

A fórumon szó esett többek között a Nemzeti jogvédelem c. könyvről, az Európában zajló érték-és lakosságcsere program elleni védekezésről, a trianoni diktátum meghaladásáról, a nemzeti régiókról szóló feltétlenül támogatandó európai polgári kezdeményezésről és a felvidéki magyarok előtt álló választásról.

Ajánlom megtekintésre az élőben is közvetített fórum teljes videóját (https://www.facebook.com/almaspuszta/videos/189804002359654/), mert ebből még megismerhető Mede Ferenc felvidéki vállalkozó, illetve más felvidéki (gömöri) választópolgárok közelgő felvidéki választással kapcsolatos markáns véleménye, illetve nemzetféltésből fakadó vitája is.

A csodás fekvésű Almáspusztán (a Völgyben, Gömörpéterfala mellett) tartott eseményt követően a közeli Egyházasbáston, az igényes és ízig-vérig magyar lelkületű, arculatú Pogányvár Panzióban szőttük tovább a terveket a Kárpát-medence magyar érdekű jövőjéről, a felvidéki magyar autonóm területekről és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat idén ősszel esedékes felvidéki nemzeti jogvédő monitorozó körútjáról, amelyet a magyar állam is támogat.

Köszönet Mede Ferencnek, a rendezvény megszervezéséért és az esemény élő közvetítéséért.

Ezúton is ajánlom mindenkinek szeretettel a Pogányvár Panziót (http://poganyvar.eu/), ideális pihenő helyszín, házias konyhával, remek italokkal, tradicionális berendezésű vendégszobákkal és tökéletes kiindulópont az izgalmas, a 100 (-7) éves gúnyhatár ellenére is magyar Medvesalja felfedezéséhez.

Hiszek Magyarország feltámadásában !

Honfitársi üdvözlettel: Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd - Európa jogi szakjogász,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője