Gaudi-Nagy Tamás a gyermeket és jogaikat súlyosan fenyegető szexuális devianciákat népszerűsíteni kívánó genderpropaganda ártalmairól d1 Tv "Ne legyen áldozat" c. műsorában (2020.12.18.)

A d1 Tv "Ne legyen áldozat" c. mostani műsorában (2020.12.18.) dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője folytatta a társadalmi szöveteket, a nemzeti kereteket és hagyományos, születésen alapuló nemi identitást szétzúzni kívánó, szexuális devianciákat népszerűsíteni kívánó genderpropaganda ártalmairól, különös tekintettel nem hagyományos szexuális kapcsolatokat népszerűsítő agymosásnak a gyermekeket és jogaikat védő nemzetközi jogi és hazai jogi normák értékvédő rendelkezéseit fenyegető jellegéről.

 

Miért nyomják ezt az ártalmas ideológiát a balliberális felületek ? Mi a céljuk ezzel? Milyen nemzetközi és hazai jogi normák (pl. Alaptörvény, családok és gyermekek védelméről szóló törvények) védik a gyermekek egészséges testi, értelmi és érzelmi fejlődését, amelynek része az is, hogy a gyermekeknek joga van a születési nemüknek és nemzeti közösségüknek megfelelő értékrendszerű oktatásához, neveléséhez?

Milyen eszközökkel segíti elő ezen romboló propagandának a terjesztését az EU, az Európa Tanács és az Emberi Jogok Európai Bírósága ? Qui prodest ? Miért érdeke a hazai balliberális ellenzéknek a szexuális devianciák támogatása és miként írnák át a jogszabályokat a hagyományos értékek aláásása érdekében ?

Ennek kapcsán a nemzeti jogvédő felidézte, hogy a nemátalakításon átesett személyek (transzneműek) milyen zsákutcás, deprimált életet élet élnek, mennyire kitettek az öngyilkosságnak és korai halálnak.

Arra is keresi a nemzeti jogvédő a műsorban a választ, hogy miként lehetne megvédeni a társadalom és azon belül a legsérülékenyebb csoport a gyermekek egészségét és születési nemének megfelelő életét a deviáns ideológiáktól, amelyek célja az európai hagyományos nemzeti és keresztény nemzeti közösségek felszámolása.

Köszönöm a lehetőséget a műsorvezetőnek, Tímár Lászlónak (a Pajzs Kft. tulajdonosának), hogy kifejthettem műsorában gondolataimat. Legközelebb a Kalergi terv ártalmainak boncolását folytatjuk.

 

 "Semmi sem állhat ellen hosszan az igazságnak: lehet támadni, de sohasem lehet legyőzni."

Loyolai Szent Ignác

 

 Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (njsz.hu) ügyvezetője,

a Lovas István Társaság alapító tagja és a European Patriots Unite Egyesület elnökségi tagja