Gaudi-Nagy Tamás a Hír Tv Napi aktuális c. műsorában az őszödi beszédről és a rendőrterrorról : "Be kell mutatni a fiataloknak, hogy a szisztematikus, kegyetlen rendőrterror tudatos volt 2006-ban" (2021.09.15.)

Az interjúban szó esik a 2002-2010 közötti balliberális kormányzat másként gondolkodókkal, tüntetőkkel szembeni rendőrállami módszereiről, az őszödi beismerő beszéd választási csalást bizonyító jellegéről, 15 évvel ezelőtti nyilvánosságra kerülését követő elementáris országos tiltakozássorozatról, majd a tüntetőkkel szembeni véres rendőrterrorról, amelyet Gyurcsány és mostani szövetségesei máig tagadnak és bagatellizálnak Gyurcsány és mostani szövetségesei ezáltal az állami terrort ismét elfogadhatónak és alkalmazandónak tartják.

Jakab Péter minapi 2006-os nyilatkozata is elemzést nyer, szembeállítva a Jobbikot a balliberális ellenzéki szövetségbe árulással forrasztó pártelnök korábbi, Gyurcsány elszámoltatását követelő megszólalásával.

A műsor végén a szeptember 17-i Kossuth téri emlékeztető rendezvény és a szeptember 18-án a budapesti Erzsébet téren elrajtoló, 2006 őszi rendőrterrorról szóló országos vándorkiállítás is szóba került.