Gaudi-Nagy Tamás ismét a Kalergi tervről, az EU ezt szolgáló cselekvési terveiről és a fedőszervekről a d1 TV "Ne legyen áldozat" c. műsorában (2021.01.14)

 

A d1 Tv "Ne legyen áldozat" c. mostani műsorában (2021.01.14.) dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője ismét a Kalergi tervről és  az EU testületei programjainak, működésének ezt  veszélyesen és ártalmasan szolgáló jellegéről konkrét példákkal.

A Kalergi tervről szóló korábbi adást a "Ne lgyen áldozat" csatornáról a youtube letiltotta, de egy másik csatornán az most is megnézhető, illetve erről a tiltásról  a Pesti Srácok c. patrióta híportál is beszámolt, itt.

Miért lehetetlen az EU területén már  - utóbbi öt évben csaknem kétszeresere - 34 milliósra duzzasztott, idegen kultúrájú, többsegében iszlám bevándorlótömeg integrációja ? Az EU Bizottsága ezt célzó cselekvési tervének melyek a döbbenetes, európai népeket fenyegető részletei ? Miért fontos a gyermekek egészséges nemi és nemzeti identitását védő Alaptörvény 9. módosítása ? Miként kellene még további jogalkotással és annak szigorú végrehajtásával fellépni  a társadalmi szöveteket, a nemzeti kereteket és hagyományos, születésen alapuló nemi identitást szétzúzni kívánó, szexuális devianciákat népszerűsítő genderpropaganda ártalmai ellen ?

Miként érhető tetten a Kalergi terv fedőszerveinek jelenléte az Európai Néppártban ? Meg lehet-e egyáltalán őrizni a nemzeti és keresztény alapú, normalitáspárti, bevándorlástól mentes magyar életet az EU-n belül vagy más, regionális együttműködési kereteket kell létrehozni Közép-Európában ?

Ezekre a kérdesekre is kerestem a választ a műsorban.

Köszönöm a lehetőséget a műsorvezetőnek, Tímár Lászlónak (a Pajzs Kft. tulajdonosának), hogy kifejthettem műsorában gondolataimat.

 

 "Semmi sem állhat ellen hosszan az igazságnak: lehet támadni, de sohasem lehet legyőzni."

Loyolai Szent Ignác

 

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (njsz.hu) ügyvezetője,

a Lovas István Társaság alapító tagja és a European Patriots Unite Egyesület elnökségi tagja