Gaudi-Nagy Tamás a Karc FM-ben beszélt a Háttér Társaság feloszlatásáról

Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Karc FM-ben beszélt a Háttér Társaság nemzetromboló működéséről, a túlérzékenyített magyar “igazságszolgáltatásról”, továbbá Barcsa-Turner Gábor, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke ellen tett két indokolatlan feljelentésről. A szabálysértési ügyet helyben hagyták, a másik ügy, mely megalapozatlanul állít közösség elleni erőszakot, még javában folyik.

https://www.mixcloud.com/karcfm/kezdeményezték-a-háttér-társaság-feloszlatását-hangoló-2021-01-29-1/

A melegeket támogató Háttér Társaság korábban azért jelentette fel Barcsa-Turner Gábort (HVIM), mert LMBTQP zászló elégetését helyezte kilátásba egy interaktív 1956-os megemlékezésen. Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a rádióban úgy fogalmazott: gyakran tapasztaljuk magunk körül, hogyan igyekszik mindenféle eszközzel beférkőzni mindennapjainkba az LMBTQP-lobbi. Számos polgári kezdeményezés született már ennek a tendenciának a visszaszorításáért, ugyanakkor a gender-ideológia helytartói jelen vannak, mi több, élnek és virulnak Magyarországon.

 Ilyen például a Háttér Társaság, amelynek a feloszlatását kezdeményezte a napokban a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Gaudi-Nagy Tamás véleménye szerint manapság a magyar bíróságok a patrióta és a liberális oldal képviselői között felmerülő peres ügyekben gyakran foglalnak állást az utóbbiak mellett, ami felveti a megfelelő szakmai hozzáállás hiányosságait.

 Ami a feloszlatást illeti, az ügyvéd jelezte: a civil szervezetek működését szabályozó törvény lehetővé teszi annak a szervezetnek a feloszlatását, amelynek tevékenysége nincs összhangban az Alaptörvénnyel. Márpedig ez utóbbinak legfrissebb módosítása külön védelmet ad a családoknak, a gyermekek születési neméhez kapcsolódó önazonosságnak, illetve a keresztény értékeknek – magyarázta a szakember, majd kitért arra, hogy a Háttér Társaság az egyik fő szervezője annak a Pride-nak, amelynek keretein belül a közelmúltban számos esetben történt már az alapvető nemzeti és vallási értékek elleni atrocitás.

Forrás: szentkoronaradio.com