Karácsonyi és újévi nemzeti jogvédő jókívánságok, megújult az njsz.hu honlap és már igényelhető a nemzeti jogvédő póló

Áldott, békés, lelket, hitet  erősítő,  kegyelemteljes Karácsonyt és egészségben megélt, boldog és sikerekben gazdag  új esztendőt  kívánok a Nemzeti Jogvédő Szolgálat minden tagja,  partnere és támogatója nevében. Az új esztendőben is lesz dolgunk bőven Hazánk és Nemzetünk védelmében.

A legendás püspök Prohászka Ottokár karácsonyi gondolatai ma egyre időszerűbbek:

"Aki őt látta, az el nem felejtheti; aki elfelejti, az még nem látta ; annak a szívébe a karácsonyi fény még nem hatolt bele ; annak a lelkét a Krisztus ragyogó képének víziója még nem érintette meg. Ti úgye bújjátok a könyveket, forgatjátok a kódexeket, új bizonyítékokat kerestek, s nem veszitek észre, hogy a karácsonyi fényt nem Jeruzsálemből hozták az írástudók katedráiról, s a Krisztus-képet nem faragták Athénben, sem Efezusban. Ne keressétek ott; a karácsonyi fény az égből jött; az egy nagy tény ; s a Krisztus-kép a Szentlélektől fogantatott s megtestesült; az egy nagy kegyelem. S ennek a fénynek s ennek a kegyelemnek befogadására hívő, bízó, alázatos lélek kell, mely az élet adventjén keresztül vágyódik, mely a remény antifonáit énekli s mely a próféták virrasztó szemével nézi a Krisztust s mosolyogva suttogja : Tudtam, hogy eljön ; íme, ő az!"

A mi karácsonyi ajándékunk, hogy  hatalmas munkával megújítottuk a  honlapunkat (njsz.hu), amelyet szeretettel ajánlunk a nemzeti jogvédő hírek, események és akciók iránt érdeklődő minden  jóérzésű hazafi figyelmébe. Kérem juttassák el minél több emberhez és legyenek részesei a nemzeti jogvédő közösségünknek. De már ott vagyunk a Telegramon is, kövessék ott is a nemzeti jogvédőket: https://t.me/nemzetijogvedok

De jelképesen egy másik ajándékot is letettük a karácsonyfa alá. Ajánljuk elolvasásra a „Jelentés a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2006. őszi rendőrterrorral és megtorlásokkal összefüggő jogvédő küzdelmeiről a 10. évfordulón” c. dokumentumkötetünket (http://mek.oszk.hu/21100/21175/21175.pdf?fbclid=IwAR2KbLJiFWyYByX5gOU-qXnzKOkgp1617ola4rXkIVAALlTFiO5ISxn2TJ4), amelyet a 2006 őszi rendőrterror nemrég volt 14. évfordulója alkalmából digitális formában is közzétettük, hogy emlékeztessünk.

A megújult honlapunkon már megtalálhatók a részletek arról, hogy miként lehet a Nemzeti Jogvédő Szolgálat pólójához hozzájutni. Támogatóink szíves figyelmébe ajánljuk ugyanis, hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálat nemzeti színű paragrafusjelét tartalmazó szimbólumával ékesített és jelmondatunkat (“Nem engedünk a magyarok jogaiból!”) megjelenítő igényes kivitelű, nemzeti jogvédő identitást kifejező fekete pólót támogatásonként egy példányban tudunk háromféle méretben (L, Xl, XXL) felajánlani mindazoknak, akik legalább 5000,- Ft összeggel támogatják a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot.

Mi soha nem adjuk fel  és nem engedünk a magyarok jogaiból !

 Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (njsz.hu) ügyvezetője