Lépjünk fel jogi eszközökkel is a keresztény- és magyargyalázás ellen !

"Visszataszító, hogy a MÚOSZ Pápai Gábor keresztényellenes provokációját kitüntetésre méltónak tartja" címmel a napokban adtuk ki  a Lovas István Társaság tagjai túlnyomó többségének közleményét - reagálva egy kereszténygyalázó gúnyrajz szerzőjének díjazása elleni tiltakozásként.

Sokkal több ilyen, értékeinket és kereszténységet védő közéleti  megnyilvánulasra lenne szükség.

Ezen a téren hatalmas a lemaradása a keresztény egyházaknak és szervezeteknek. Ezzel szemben a keresztény erők hallgatása miatt is vérszemet kapva egyre sűrűbben intéznek aljas támadást Jézus követői ellen a balliberális felforgatók. Gátlástalanul visszaélnek azzal, hogy a keresztényeket gyalázókat szerencséjükre nem fenyegeti fejlevágás, mint az iszlám vallást gyalázókat. Azonban következményekkel nekik is számolniuk kell.

Ezért is fontos, hogy a közleményünk egy nagyon kemény jogi eszköz igénybevételét is figyelmébe ajánlja a méltóságában megsértett keresztényeknek és magyaroknak:

"Tegyünk róla, hogy legközelebb már sokkal többen és határozottabban fellépjenek az ilyen és ehhez hasonló gyalázkodások ellen. Az ilyen magyar- vagy kereszténygyalázó sajtómegnyilvánulások miatt forduljanak nyugodtan a Lovas István Társasághoz (lovasistvan.hu)  és a Nemzeti Jogvédő Szolgálathoz (njsz.hu), igyekszünk ehhez tőlünk telhető segítséget nyújtani a nemzeti jogvédőkkel együtt."

Védjük meg együtt keresztény és nemzeti értékeinket a gyalázkodók ellen !  Merítsünk erőt a harcos egyház egykori legendás alakjainak és az áldozatra kész kereszteslovagok kiállásából !

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője,

a Lovas István Társaság alapító tagja és a European Patriots Unite Egyesület elnökségi tagja

https://lovasistvan.hu/.../visszataszito-hogy-a-muosz.../