Lengyel testvérekkel együtt védjük Európát, a normalitást ! - dr. Gaudi-Nagy Tamás beszéde a 2021. július 24-i normalitáspárti EPUE tüntetésen

2021. július 24-én, a szexuális deviánsok politikai célzatú "felvonulása" idejére  a European Patriots Unite, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom, Budaházy György, a Mi Hazánk Ifjai, a HVIM  és az Alfa Szövetség szervezett normalitáspárti ellentüntetéseket Budapest több helyszínén. Ezen hazafias rendezvények jogi biztosítását a Nemzeti Jogvédő Szolgálat látta el. Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő SZolgálat ügyvezetője az lgbtqip+ felforgatóktól és politikai csatlósaiktól mentesített Andrássy úton és a Fővám téren is tartott beszédet. A mostani felvétel az Andrássy út-Bajcsy Zsilinszky út sarkán tartott tüntetésen elhangzott beszédét mutatja be, amelyet azzal zárt, hogy ebben a küzdelemben "minden hazafiara szükség van !"

Videós tudósítás a szexuális deviánsok Pride felvonulása elleni normalitáspárti tüntetésekről.

Ezen a normalitáspárti tüntetésekről szóló közlések miatt "lőtte ki" a Facebook a nemzeti jogvédő 20 ezer követővel rendelkező közösségi oldalát. Így működik a balliberális vélemény-diktatúra. Természetesen lesznek megfelelő jogi ellenlépések.