Mozgósította európai partnereit a European Patriots Unite

European Patriots Unite: Mozgósítottuk európai patrióta partnereinket a Székely Nemzeti Tanács által kezdeményezett európai polgári kezdeményezés sikere érdekében

Minden felelős magyart tettekre kell ösztönözzön, hogy vészesen közeledik a Székely Nemzeti Tanács által kezdeményezett nemzeti régiós európai polgári kezdeményezéshez (signiteurope.com) adott támogató aláírások gyűjtési határidejének lejárta (február 7.) és az eddigi hat ország mellett még egy EU tagállamban össze kell gyűljön a szükséges számú aláírás a kezdeményezés sikere érdekében.

Különösen fontos a nemzeti régiós kezdeményezés sikere azért is, mert az EU Bizottsága a minap felháborító módon elutasította az 1,1 millió aláírással hitelesített Minority Safepack uniós polgári kezdeményezés szerinti jogalkotást a kisebbségi sorban élő őshonos európai nemzeti közösségek érdekében.

Egyesületünk, a European Patriots Unite mindezért – kiaknázva európai patriótákkal kiépített kapcsolatait – széles körben mozgósította nemzetközi szövetségeseit az elcsatolt magyar nemzettestvéreink jogait is védő európai polgári kezdeményezés aláírására és teljes körű támogatására.

A European Patriots Unite fontosnak tartja, hogy megvédjük, megőrizzük a nemzetek Európáját és az őshonos európai nemzetek védelmét szolgáló kezdeményezéseket az európai hazafias erők összefogással támogassák. Erre biztatjuk kereszténységben és nemzetben gondolkodó magyar és európai patrióta partnereinket egyaránt.

Mozgósításunkról az Unser Mitteleuropa már be is számolt: itt

Jelmondatunk: Európa patriótái, egyesítsétek erőiteket!

A European Patriots Unite Vezetősége: Kremser Tamás – elnök, Walter Pál Péter – ügyvezető, Csíkhelyi Levente – elnökségi tag, dr. Gaudi-Nagy Tamás – elnökségi tag, Kövessy Róbert – elnökségi tag

www.europeanpatriotsunite.org