Nemzeti jogvédő emlékezés a dicsőséges Rongyos Gárdára (2021. augusztus 27.)

Koszorúzással egybekötött megemlékezéssel adózott a Szent Korona Országaiért vívott nemes küzdelemben a Hazáért életüket áldozó Rongyos Gárda Hőseinek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány, valamint a Hegyvidéki Trianon Harangja Társaság  2021. augusztus 27-én a Farkasréti temetőben a nemzetért fiatalon életét áldozó Vámossy Tibor sírjánál.

A megemlékezésen megjelenteket dr. Galla János, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat titkára köszöntötte, majd a Himnusz elhangzását követően dr. Zétényi Zsolt, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumának elnöke mondta el megemlékező beszédét.

Ezt követően dr. Galla János, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnökségi tagja emlékezett meg a 100 évvel ezelőtt hazájukért életüket feláldozó hősökről és felolvasta dr. Eva Maria Barki levelét, melyet ebből az alkalomból küldött a nemzeti jogvédőknek.

Az eseményen résztvevő szervezetek képviselői a rendezvény végén elhelyezték a megemlékezés koszorúit Vámossy Tibor sírjánál a budapesti Farkasréti Temetőben.