A nemzeti jogvédőkről szóló könyvet dedikálja Gaudi, Budaházy is jelen lesz Skype-on keresztül

Ismerje meg a nemzeti jogvédőket, akik - Magyarországon először - a deviánsok és idegenek helyett a magyar emberek jogaiért harcolnak!

Gaudi-Nagy Tamás dedikálja a Nemzeti Jogvédő Szolgálat Jogvédők a nemzet szolgálatában című könyvét 2012. június 7-én, csütörtökön délután 17 órától a Szkíta Kézműves Boltban (Bp. Kossuth L. utca 6.).
A kötet egyik főszereplője a két és fél éves előzetes letartóztatást kiállt, és jelenleg már több mint fél éve koncepciós per miatt házi őrizetben tartott Budaházy György, aki ebből kifolyólag csak Skype-kapcsolaton keresztül tud jelen lenni, de a könyveket előzőleg már ellátta kézjegyével. A kötetben exkluzív interjú olvasható vele és több, ügyeiben született ítélet is megtalálható.
A rendezvény alatt minden termékre 15% kedvezményt ad a 15 éves Szkíta Kézműves Bolt, és egyéb meglepetéssel is kedveskednek vendégeiknek. A helyszínen vásárolt, dedikált, kedvezményes árú könyv megvásárlásával támogatja a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) munkáját, valamint örök írásos emlékhez jut ezekről a forradalmi időkről. A könyvről további részleteket a www.gaudi.jobbik.hu honlapon találhatnak.