Nemzeti sorskérdések nemzeti jogvédő szemmel: Alaptörvény és a történeti alkotmány, nemzeti civil ellenőrzés és társadalmi bíróság, liberális bíró-érzékenyítés, nemzeti ellenállás az LMBTQIP nyomulással szemben -beszélgetés dr. Gaudi-Nagy Tamással

 

Fáber Károly, a 2006 őszi népfelkelés egyik meghatározó személyisége, maga is a rendőrterror egyik áldozata (kártérítési ügye még folyamatban, jelenleg az Alkotmánybíróságon) beszélgetett dr. Gaudi-Nagy Tamással ügyvéddel, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (njsz.hu) ügyvezetőjével, volt országgyűlési képviselővel egyes nemzeti sorskérdéseink nemzeti jogvédő  vetületeiről.

 Bár a mai villódzó, gyors impulzusokkal teli online világ sajnos egyre inkább elszoktatja a mélyebb elemzések megtekintésétől az embereket, mégis bizton állítható, hogy  egy  pártpolitikai szinteken felüli horizontokban gondolkodni képes felelős hazafi nagy eséllyel talál a beszélgetésben megfontolásra, továbbgondolásra érdemes, cselekvő hazafiságra ösztönző felvetéseket.

 Főbb témák:

-Érvényes-e, legitim-e a 2011-es Alaptörvény ?

-Volna-e hazánkban létjogosultsága egy társadalmi bíróságnak, valódi nemzeti civil kontrollnak  a kormány, a pártpolitikai közeg , az ügyészségek, a bíróságok, a rendőrség ellenőrzésére ?

- A magyar igazságszolgáltatást mennyire hatja át a liberál-globalista érzékenyítés hatása ?

-A nemzeti ellenállás és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat küzdelme a szexuális devianciákat népszerűsítő, értékromboló LMBTQP szervezetekkel szemben.