NJSZ - 2006-ra emlékeztünk

A Szent Korona Rádió beszámolója:

20:20 Kezdetét vette az NJSZ rendezvénye az Erzsébet téren. Szervező a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és a Közatalom Jogsértetteinek Egyesülete. A rendezvény egyrészt megemlékezés a harcokra, másrészt tüntetés a 2006-os igazságtétel véghezviteléért.

N1: A szabadság betűi

20:22 Gonda László kezdi a felszólalások sorát. 5 év alatt a kisemberek sorsa egyre rosszabb lett, Gyurcsányt sem sikerült elkergetni.
Ebben a pillanatban elment a hangosítás, így 200-300 fős hallgatóság a színpadhoz közelebb állva igyekszik nyomon követni a beszédeket.

20:30 Visszatért a hangosítás. Eddig Gonda László köszönetet mondott a Kossuth tériek kiállásáért, továbbá elmondta, hogy a Kossuth tériek akaratát jelenleg a Parlamentben a Jobbik képviseli. Annak ellenére, hogy a Jobbik tevékenysége nem túl látványos, mindent megtesznek, hogy féken tartsák a kétharmadot.

20:37 Következő felszólaló egy olyan ember, aki a 2006-os rendőri terror áldozata volt. A mikrofonhoz lép Reiner Péter.

20:43 Morvai Krisztina lép a mikrofonhoz. Köszönetet mond a 2006-os harcosoknak, akiket még mindig randalírozó csőcseléknek neveznek. Ebből is látszik, hogy 2006 óta még nem volt igazságtétel. 5 éve az 50 éves évfordulón az '56-os forradalom leverőinek utódai lezárták előlünk saját városunkat. Volt, aki ezt az igazságtalanságot nem tudta elviselni, és ott szeretett volna lenni a Kossuth téren a zászló felvonásánál.
Elment a hangosítás, megpróbáljuk a lényeget összefoglalni.

20:54 Morvai Krisztina szerint nem szabad megfeledkeznünk arról, amit a Magyar Gárda jelent azoknak a vidéken élő idős embereknek, akik a cigányok terrorjában élnek minden nap. Nem szabad elfeledkezni a Hunnia mozgalom tagjairól, akik elindították a Razzia kampányt.

20:58 A színpad előtt a 2006-ban elhíresült "Szabadság" betűi sorakoznak. Ezeket a betűket Morvai Krisztina azoknak a bajtársainak szeretné átadni, akik az elmúlt 5 évben kiállásukkal példát mutathatnak mindannyiunknak. Morvai két nőbajtársának szeretne egy-egy betűt átadni. Elsőként Apáti Gabika kap egy betűt, aki a Kossuth téren végig kitartott, a következő betűt pedig Anikó, a Hunnia mozgalom terrorizmus miatt perbe fogott tagja kapja.

21:05 A következő betűt Gaudi-Nagy Tamás annak a fiatalembernek adja át, aki 2006-ban elvesztette a szeme világát egy gumilövedéktől. Nagy László a mikrofonhoz lépve "Szeretlek benneteket!" kiáltással köszöni meg az elismerést.
A "Szabadság" betűinek B betűjét Budaházy György kapja. A hallgatóság "Budaházy" skandálással nyilvánítja ki teljes egyetértését. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás felelevenítik Budaházy hazafias tetteit az Erzsébet híd lezárásától a szovjet címer leverésén át a mai helyzetig, a házi őrizetig.
Budaházy hangüzenetet küldött az NJSZ rendezvényén megjelenteknek.

21:17 A következő betűt Somlai Artúr és felesége kapja. A Kossuth tér meghatározó alakja, a Szent Korona eszme népszerűsítője, Bene Gábor kapja a következő betűt, a D-t.
Bene Gábor fél perces csendre szólítja fel a megjelenteket Hermann István, tegnap meghalt Kossut téri forradalmár emlékére, aki a hullámvölgyekben népdalénekléssel igyekezett lelket önteni a többiekbe.

21:27 Göbl György kapja a következő betűt, aki az NJA ügyvédeinek is példamutató módon gyűjtötte kitartóan a bizonyítékokat a 2006-os terroristák, a szemkilövő rendőrök ellen. Göbl György felkészülten, kihangosítóval érkezett a színpadra. Felhívta a figyelmet arra, hogy sok városban volt ugyanúgy kitartó tüntetés mint Budapesten, őróluk sem szabad megfeledkezni.
Gonda László kapja a következő, a "Szabadság" Á betűjét.

21:32 Az utolsó betűt egy olyan ember kapja, aki az egész Kárpát-medencében fejtett ki nemzetvédő tevékenységet, Reiner Péter.

21:35 Mivel két "Szabadság" betűi is rendelkezésre áll, kap egy S betűt Kőszegi László, aki 2006-tól kezdve kamerájával rögzíti a történteket. A többi 8 betűt pedig jelképesen megkapja minden jelenlévő, és aki 2006 óta a nemzeti ellenállás részese.

21:41 Somlai Artúr kér szót, aki megköszöni Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás munkáját, a jelenlévők tapssal fejezik ki köszönetüket. Gaudi-Nagy Tamás megköszöni a Nemzeti Jogvédő Alapítvány összes munkatársa nevében. Szót kér egy Kossuth téri tüntető hölgy, aki a még jelenleg is kitartó Kossuth téri tüntetőknek kér egy betűt, ugyanis mint elmondta, "a Kossuth tér él". A Kossuth téri tüntetők egy S betűt kapnak.

21:52 Gaudi-Nagy Tamás Polt Péter főügyész felelősségét hozza fel, akinek vezetése alatt mai napig olyan ügyészek dolgoznak, akik keményen kivették a részüket a tüntetők elleni eljárások indításában és a rendőrök felmentésében. Közkegyelem jár azoknak, akikre azért sújtott le a bíróság, mert éltek az ellenállás jogával. A TV-ostrom miatt jelenleg is börtönben ül egy hazafi.A rendőrbűnözők, akik törvénysértések sorozatát követték el a tüntetőkkel szemben, jelenleg is szabadon élik világukat. Mindenkinek kötelessége ezt a követelést saját országgyűlési képviselője felé közvetíteni.

21:55 Zárszóként Gaudi-Nagy Tamás azzal bocsátja útjára a megjelenteket, hogy holnap már mindenki azzal kezdje a napot, hogy kitalálja, ő mivel tudna tenni a nemzet felemelkedése érdekében, majd azt meg is cselekszi.
Végezetül elénekeltük a Szózatot és a Székely Himnuszt.

szentkoronaradio.com
SoDI