Petíció Budaházy György és a többi politikai fogoly szabadon bocsátásáért és a magyarok szabadságjogaiért

Kedves Magyar Testvérem!

Kérem, tekintse meg a Budaházy György és a Hunnia csoport más tagjai elleni büntetőeljárásban elkövetett jogsértésekről szóló felvételt és csatlakozzon Ön is a politikai foglyok szabadulásáért és a magyarok nemzeti önrendelkezéséért, szabadságjogaiért megfogalmazott petíciómhoz, s a most induló országos kampányhoz.
Kérem, győzzön meg minél több barátot, kollégát, ismerőst a nemzeti önrendelkezés és a szabadságjogok fontosságáról, s gyűjtsön tőlük minél több aláírást. Vegyük a kezünkbe a saját sorsunk alakítását!

Az itt letölthető aláírásgyűjtő íveket, amikor beteltek, kérem, juttassa el személyesen vagy postán a következő címek valamelyikére:

Szkíta kézművesbolt 1052 Semmelweis 1-3 (Magyarok Háza) vagy
Szkíta kézművesbolt 1114 Móricz Zsigmond körtér 1.

Köszönöm!

Szeretettel:

Morvai Krisztina


És a petíció:

Alulírottak tiltakozunk a Budaházy György és a Hunnia csoport más tagjai elleni büntetőeljárásban elkövetett kirívóan durva, az ötvenes éveket és az ÁVH-t idéző jogtiprások miatt. Nem tűrjük el, hogy a hatalom rendszeresen a büntetőjog és a szabálysértési jog eszközeivel terrorizálja, fegyelmezze vagy félemlítse meg az országrombolás, az igazságtalanságok ellen fellépőket.

Nem viseljük tovább szótlanul az MSZP és az SZDSZ által kialakított és a jelenlegi parlamenti ellenzék által megtűrt diktatúrát, amelyben hol szemeket lőnek ki, hol a tüntetőket és a sztrájkolókat félemlítik és alázzák meg, hol koncepciós eljárások során fegyelmezik és börtönzik be az igazságért harcolókat. Ez a mi hazánk, mi itt itthon vagyunk és követeljük, hogy végre beleszólásunk legyen abba, ami Magyarországon történik. Véget vetünk a „rendszerváltás” óta kialakult gyakorlatnak, amelyben egy szűk politikus és gazdasági bűnöző csoport terrorizálhatja a magyar embereket, s viheti teljes összeomlásba az országot. Ezentúl alakítói, s nem elszenvedői leszünk hazánk sorsának. Nemzeti önrendelkezést követelünk, összhangban az ENSZ Polgári és Politikai Jogok Egyezségokmányával, amely kimondja:

1. cikk:

1. Minden népnek joga van az önrendelkezésre. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket.

2. Céljai elérése érdekében minden nép (…) szabadon rendelkezik természeti kincseivel és erőforrásaival. Semmilyen körülmények között sem fosztható meg valamely nép a létfenntartásához szükséges eszközeitől.

Követeljük a sukorói és egyéb korrupciós ügyletek ellen fellépni próbáló és a magyarok önrendelkezési jogáért évek óta harcoló Budaházy György és a Hunnia csoport elleni jogtipró eljárás azonnali befejezését, a fogvatartottak szabadon bocsátását. Követeljük az országot tönkretevők haladéktalan felelősségre vonását. Elvárjuk, s közösen elérjük, hogy az igazságért és az önrendelkezésért harcolók helyett a nemzeti vagyon ellopói, az ország kifosztói kerüljenek börtönbe. Kérjük honfitársainkat, hogy a közelgő országgyűlési választásokon feltétlenül gyakorolják választójogukat, s tegyék lehetővé, hogy a diktatúrát kialakító és az országot elszegényítő szélsőséges erők kikerüljenek az Országgyűlésből, az ország vezetéséből.

Felemeljük a fejünket, nem tűrjük tovább a megfélemlítést és a terrort, s mi, magyarok együtt lépünk fel nemzeti önrendelkezési jogunkért, szabadságunkért és hazánk felemelkedéséért.

Budapest, 2010. február 5.

Tags: