Támogassa tárgyalási jelenlétével Budaházy Györgyöt a Kúria előtti koncepciós politikai büntetőperben

 Kedden (június 26-án) 9 órától a Markó u. 16. földszint 9-es teremben Budaházy György ellen "alkotmányos rend erőszakos megdöntésének előkészülete" ügyében tart felülvizsgálati tárgyalást a Kúria.

 

Hazafiak, honleányok!

A Kúria (volt Legfelsőbb Bíróság) 2012. június 26-án 9 órától a Markó utca 16. földszint 9-es tárgyalóteremben tartja az "alkotmányos rend erőszakos megdöntésének előkészülete" vádjával ellenem folytatott eljárás felülvizsgálati tárgyalását.

Ez egy számomra nagy jelentőségű, abszolút koncepciós jellegű ügy, melyben a 2006-2007-es gyurcsányi terroridőszak alatti bujkálásom során közzétett buzdító jellegű írásaimra alapítottak vádat, és amely ügyben 2008. januárjában elsőre felmentettek, majd mondvacsinált ürüggyel új eljárást rendeltek el, melyben immár mint láncra vert "terroristát" diadalittasan elítéltek egy év felfüggesztett szabadságvesztésre.

Az ügy másodfokú tárgyalásai már a 2010-es választások előtt és után folytak. A fülkeforradalom nem túl nagy dicsőségére a Máziné vezette bírói tanács még 2010 őszén botrányos módon helybenhagyta a marasztaló ítéletet.

Mivel felülvizsgálati kérelemmel éltünk, ezért most ennek a tárgyalása lesz immár két évvel a kormányváltás után. Az orbáni ügyészség felháborító ellenkérelmét már megkaptuk, melyben az állítólagos fülkeforradalom ellenére minden abszurd vádaskodást fenntartanak velem szemben. De soha nem adom fel az igazamért való harcot, ezért természetesen megküzdünk az ügyészi elvakultsággal, amely az egész eljárás során képtelen volt egy konkrét idézetet felmutatni az írásaimból, ami kimerítette volna a fenti törvényi tényálláshoz szükséges feltételeket.

A helyzet az, hogy valójában ennél az ügynél van a kutya elásva, emiatt kellett engem mindenképpen terroristának is kikiáltani (figyelemreméltó, hogy Benkő Györggyel is ezt hangoztattatták mindenfelé, hogy "mi meg akartuk dönteni a rendszert"). Mint ahogy azt már régebben is leírtam, az ellenem indított eljárások mind egymást erősítve egy totális megsemmisítő koncepció irányába haladtak mindig is. Ezen ügyben a bűnben össze-vissza tocsogó politikai elit számára legveszélyesebb ténykedésem van terítéken, a jelenlegitől alapjaiban eltérő, annál a társadalom számára sokkal célravezetőbb közjogi rendszert hirdető tevékenységem, ami a két évtizedes áldatlan kiskirályságuk végét is jelentené, ha megvalósulna. Ez pedig mindennél veszélyesebb számukra. Így aztán fülkeforradalom ide vagy oda, folyik tovább az ügyészi keménykedés.

Ez az ügy a jogállam próbája is egyben, hogy létezik-e Magyarországon szólásszabadság vagy nem. És pont ezért is kell, hogy mindnyájunknak fontos legyen a kimenetele. Kérek ezért mindenkit, aki tud, hogy jöjjön el erre a fontos tárgyalásomra, amivel túl az általános szemponton személyesen engem is megerősít a küzdelemben, és erre szükségem is van.

Előre is köszönöm:
Budaházy György

ui.: Mivel Gaudi Nagy Tamás, akivel ezt az ügyet szinte vállvetve küzdöttük együtt végig (még őt is elítélték közben 200.000 Ft rendbírságra), az Európa Tanácsban képviseli aznap a magyar érdekeket, ezért a Hunnia perben engem védő Szikinger Istvánnal fogok most az igazságért harcolni.

Előzmények, a per korábbi fejleményei itt ismerhetők meg:

Felfüggesztett börtön Budaházynak, botrányos jelenetek a bíróságon (videóval frissítve)

Gaudi a Budaházy-ítéletről

Gaudi a Budaházy-ügyről

(Szent Korona Rádió)