Támogatta az Országgyűlés hazánk szuverenitását sárba tipró EU fiskális paktumot.

Fideszes és Mszps szavazatokkal támogatta az Országgyűlés azt, hogy Magyarország csatlakozzon az új uniós fiskális paktumhoz. Martonyi János külügyminiszter erről szóló előterjesztéséről 2012. február 20-án döntött a parlament. A Jobbik kérésére ezen gyarmatosító fiskális paktumról név szerinti szavazáson döntött a Tisztelt Ház. A szavazás eredménye itt érhető el.

Amikor rám került a sor, 2003-ban az EU-s csatlakozáskor Budaházy György és Novák Előd által a "nem"-ek propagálására szolgáló plakátot feltartva határozottan kijelentettem, "Lehet nemet is mondani" Jobbikos képviselőtársaim pedig egy molinót tartva, amelyen a "A mégis gyarmat leszünk?" felirattal fejezték ki az ország nyilvánosság előtt a szomorú valóságot. Az elfogadás megakadályozásához kevesek voltunk. A Magyar Országgyűlés újabb hazaárulással "gazdagította" történelmét.
A 2013. január 1-jén hatályba lépő szerződést - amelynek tartalmáról január végén állapodtak meg az európai uniós állam- és kormányfők - az Európai Tanács március 1-jén és 2-án esedékes ülésén írják alá a csatlakozó tagállamok vezetői.

Az Országgyűlés 2012. február 13-i ülésén az EU fiskális paktum általános vitájában keményen meggyalultam Gyurcsány Fegyencet:. A felvétel itt található:

A 2012. február 13-i általános vitában elhangzottak itt találhatók.